clodi
Fanka BB :)
maćku może przyjść @ podczas brania , mi raz przyszła po 3 tabletkach i gin wtedy kazał mi zażyć tylko 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszcze tego dobrego humoru... Mnie ostatnio dolki lapia...:-(mama05 witam również w tym radosnym dniu ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za chłopaków męża;-);-);-)Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było okWyniki w piątek, trzymajcie &&&&&&&&&
Ogromne Gratulacje!!!!hej dziewczyny, mam takie nerwy że z wrażenie nie jestem w stanie zjeść płatków, szoooooooooooooook, mam mam mam mam mam mam dwie kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do uwierzenia!!!!!!! Jestem w taki szoku że masakra!!!!!!!!!! Miłego dnia, idę do pracy pa kochane
kochana ja wiem jak boli taka wiadomość, nie zamartwiaj się bo uda ci sie zajśc w ciążę i będziesz mogła się nią cieszyć, ja też bardzo się martwię ale żyje nadzieją że wszystko będzie dobrze, musi być, ty masz myśleć tak samo!!!!witajcie ja mam smutną wiadomość , w poniedziłek byłam na badaniach usg i okazało sie że to pusta ciąża, załamałam sie , Boże co ja przeżyłam , gin. powiedział ze muszę mieć wyłyżeczkowanie . Zostałam w szpitalu , zastanawiałam sie bo miałam lęk czy mi coś nie uszkodzą , czy bedę mogła mieć jeszcze dzidzie , po rozmowie z jedną panią która miała rodzić przez cc też miała pustą ciąże i po 4 miesiącach zaszła w kolejną zdrową ciąże . po tej rozmowie dopiero sie uspokoiłam . Zabiek miałam w środę , narazie jestem słaba ale jest lepiej jak było.
może kturaś miała podobnie i zaszła ponowie w ciąże /??
widzę że są dobre wieści Myśo GRATULUJE JA TEŻ PROSZĘ O FLUIDKI , MOŻE I MI SIE UDA ZA OK. 4 M-CE .
POZDRAWIAM WAS I ŚCISKAM