reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Myśa odromne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak coś czułam że jesteś w ciąży skoro brak@. Ciesz się każdym dniem, odpoczywaj i ja też łapie fluidki od Ciebie.:)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
A mój M. był dzisiaj na badaniu armii:-) Dziwnie na to wszystko zareagował... Pojechałam z nim w razie gdyby nie dał rady sam. Dzielnie wszedł do pokoiku i niedługo wyszedł. Gdy potem chciałam podpytać to powiedział, że nie chce o tym rozmawiać;-) No więc nie nalegałam, bo i tak dla mnie to cud, że poszedł;-) Ale jak wróciliśmy dod domku to sam zaczął coś opowiadać i już było ok:tak: Wyniki w piątek, trzymajcie &&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za chłopaków męża;-);-);-)
Mój M zareagował dokładnie tak jak Twój, najpierw nie chciał nic o tym rozmawiać a potem w domu sam zaczął trochę opowidać
hej dziewczyny, mam takie nerwy że z wrażenie nie jestem w stanie zjeść płatków, szoooooooooooooook, mam mam mam mam mam mam dwie kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do uwierzenia!!!!!!! Jestem w taki szoku że masakra!!!!!!!!!! Miłego dnia, idę do pracy pa kochane
Ogromne Gratulacje!!!!
Nareszcie jakaś dobra wiadomość na naszym wątku.
Mysiu to teraz poproszę o trochę fluidków dla mnie żeby i mi się w tym cyklu udało:-D:-D:-D
I jak możesz to napisz jakie objawy miałaś które różniły ten cykl od poprzednich:tak::tak:

witajcie ja mam smutną wiadomość , w poniedziłek byłam na badaniach usg i okazało sie że to pusta ciąża, załamałam sie , Boże co ja przeżyłam , gin. powiedział ze muszę mieć wyłyżeczkowanie . Zostałam w szpitalu , zastanawiałam sie bo miałam lęk czy mi coś nie uszkodzą , czy bedę mogła mieć jeszcze dzidzie , po rozmowie z jedną panią która miała rodzić przez cc też miała pustą ciąże i po 4 miesiącach zaszła w kolejną zdrową ciąże . po tej rozmowie dopiero sie uspokoiłam . Zabiek miałam w środę , narazie jestem słaba ale jest lepiej jak było.
może kturaś miała podobnie i zaszła ponowie w ciąże /??
widzę że są dobre wieści Myśo GRATULUJE JA TEŻ PROSZĘ O FLUIDKI , MOŻE I MI SIE UDA ZA OK. 4 M-CE .
POZDRAWIAM WAS I ŚCISKAM

czesc kochane wróciłam własnie z pracy, padam dzisiaj na twarz, dzisiaj czuję sie jak kobieta w ciązy bo cały dzień jakas słaba, rozkojarzona, mam zawroty głowy i pobolewa mnie podbrzusze a do tego brzuch wzdęty jak w 6 miesiącu. Śluzu jakiegoś szczególnego brak, tylko troszke białego a dzisiaj zauważyłam żółta galaretkę(sorki) ale niewiele no i brodawki bolą jak fras. Mam tylko nadzieję że wszystko skonczy sie dobrze i bez żadnych rozczarowań, z niecierpliwościa czekam na koniec grudnia bo wtedy dopiero pójde do gina,chyba że wcześniej uda mi sie wcisnąć do szpitala na usg,to czekanie mnie dobije.clodi, spice trzymam &&&&&&&&&&&,amalfi popękały pęcherzyki?? Chce wam wysłać fluidki ale normalnie nie może mi wskoczyc ten wężyk!!!!!!!!!! Ale wysyłam wam telepatycznie:)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie ja mam smutną wiadomość , w poniedziłek byłam na badaniach usg i okazało sie że to pusta ciąża, załamałam sie , Boże co ja przeżyłam , gin. powiedział ze muszę mieć wyłyżeczkowanie . Zostałam w szpitalu , zastanawiałam sie bo miałam lęk czy mi coś nie uszkodzą , czy bedę mogła mieć jeszcze dzidzie , po rozmowie z jedną panią która miała rodzić przez cc też miała pustą ciąże i po 4 miesiącach zaszła w kolejną zdrową ciąże . po tej rozmowie dopiero sie uspokoiłam . Zabiek miałam w środę , narazie jestem słaba ale jest lepiej jak było.
może kturaś miała podobnie i zaszła ponowie w ciąże /??
widzę że są dobre wieści Myśo GRATULUJE JA TEŻ PROSZĘ O FLUIDKI , MOŻE I MI SIE UDA ZA OK. 4 M-CE .
POZDRAWIAM WAS I ŚCISKAM
kochana ja wiem jak boli taka wiadomość, nie zamartwiaj się bo uda ci sie zajśc w ciążę i będziesz mogła się nią cieszyć, ja też bardzo się martwię ale żyje nadzieją że wszystko będzie dobrze, musi być, ty masz myśleć tak samo!!!!

Do góry