reklama
jak się nic nie rozkręci, to jutro zrób test, będziesz wiedziała na czym stoiszdziewczyny nie wiem co mam robić, mam tak strasznie dużo brązowego śluzu i strasznie mnie brzuch boli. Czy tu jest @?? Nie wiem czy robić jutro ten test , masakra jakaś
Zrób będziesz spokojniejszaChyba jednak jutro zrobię ten test o ile @ nie nadejdzie. Tak się strasznie dziś źle czułam kręciło mi się w głowie i trochę było nie dobrze. No i niewiem czy to przez ten duphaston ale przecież już go nie biorę. Zwariować idzie normalnie.
Trzymam za was dziewczyny kciuki!!!!
Trzymam za Was wszystkie &&&&&&&&&. Za jutrzejsze testowanko &&&&&&&
Ja odpuściłam... 1 grudnia idę do innego lekarza, ale na razie dałam na luz. Nie miałam nawet jednego pęcherzyka więc dałam sobie spokój z duphkiem. I nawet mi z tym dobrze
Ja odpuściłam... 1 grudnia idę do innego lekarza, ale na razie dałam na luz. Nie miałam nawet jednego pęcherzyka więc dałam sobie spokój z duphkiem. I nawet mi z tym dobrze

Trzymam za Was wszystkie &&&&&&&&&. Za jutrzejsze testowanko &&&&&&&
Ja odpuściłam... 1 grudnia idę do innego lekarza, ale na razie dałam na luz. Nie miałam nawet jednego pęcherzyka więc dałam sobie spokój z duphkiem. I nawet mi z tym dobrze![]()
własnie brałaś coś na wzrost pęcherzyków?? W jakiej dawce????
No i ja już po testowanku. Ale 1 kreska była niestetyCzekam do poniedziałku i ide zrobić bete tak jak lekarz kazał.
ojejje, przykro mi...ale wiesz, pók nie mam @ to jeszcze jest nadzieja....&&&&&&&&&&&&&&
Brałam nawet w tym cyklu. ale u mnie to tak dziwnie wszystko. W pierwszym cyklu brałam 1 tabletkę i nic, ani jednego pęcherzyka, w drugim cyklu 2 tabletki i były 2 pęcherzyki i to bardzo duże, ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu (czyli w trzecim) też brałam 2 tabletki i żaden pęcherzyk się nie pojawił. Także moje jajniki reagują na CLO jak chcą.spice a bierzesz clo??? Bo mnie pecherzyki nie rosly i dostalam clo i teraz rosna szybko jak cholera???

amalfi
Fanka BB :)
To zmien lekarza, nie ma na co czekac!!!!!! Mi nie rosly, ale po clo baaaaardzo. Teraz mam drugi cykl z clo i jak biore to czuje ze tam sie cos dzieje, pobolewa mnie jajnik. Wiec pecherzyk mi na pewno urosnie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. A ty musisz zmienic lekarza
reklama
Brałam nawet w tym cyklu. ale u mnie to tak dziwnie wszystko. W pierwszym cyklu brałam 1 tabletkę i nic, ani jednego pęcherzyka, w drugim cyklu 2 tabletki i były 2 pęcherzyki i to bardzo duże, ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu (czyli w trzecim) też brałam 2 tabletki i żaden pęcherzyk się nie pojawił. Także moje jajniki reagują na CLO jak chcą.Gin powiedział, żebym poszła do specjalisty od niepłodności, bo On nie specjalizuje sie w tej dziedzinie.... I tak to właśnie u mnie wygląda...
koniecznie zmień lekarza, bo co to za ginekolog, który nie umie dobrać leków...
oby urosły ładne, pięknie pękły i zostały zapłodnioneTo zmien lekarza, nie ma na co czekac!!!!!! Mi nie rosly, ale po clo baaaaardzo. Teraz mam drugi cykl z clo i jak biore to czuje ze tam sie cos dzieje, pobolewa mnie jajnik. Wiec pecherzyk mi na pewno urosnie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. A ty musisz zmienic lekarza
Podziel się: