reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
dziewczyny nie wiem co mam robić, mam tak strasznie dużo brązowego śluzu i strasznie mnie brzuch boli. Czy tu jest @?? Nie wiem czy robić jutro ten test , masakra jakaś
jak się nic nie rozkręci, to jutro zrób test, będziesz wiedziała na czym stoisz

Chyba jednak jutro zrobię ten test o ile @ nie nadejdzie. Tak się strasznie dziś źle czułam kręciło mi się w głowie i trochę było nie dobrze. No i niewiem czy to przez ten duphaston ale przecież już go nie biorę. Zwariować idzie normalnie.
Zrób będziesz spokojniejsza

Trzymam za was dziewczyny kciuki!!!!

Trzymam za Was wszystkie &&&&&&&&&. Za jutrzejsze testowanko &&&&&&&

Ja odpuściłam... 1 grudnia idę do innego lekarza, ale na razie dałam na luz. Nie miałam nawet jednego pęcherzyka więc dałam sobie spokój z duphkiem. I nawet mi z tym dobrze:tak:

Trzymam za Was wszystkie &&&&&&&&&. Za jutrzejsze testowanko &&&&&&&

Ja odpuściłam... 1 grudnia idę do innego lekarza, ale na razie dałam na luz. Nie miałam nawet jednego pęcherzyka więc dałam sobie spokój z duphkiem. I nawet mi z tym dobrze:tak:

własnie brałaś coś na wzrost pęcherzyków?? W jakiej dawce????

No i ja już po testowanku. Ale 1 kreska była niestety:( Czekam do poniedziałku i ide zrobić bete tak jak lekarz kazał.

ojejje, przykro mi...ale wiesz, pók nie mam @ to jeszcze jest nadzieja....&&&&&&&&&&&&&&

spice a bierzesz clo??? Bo mnie pecherzyki nie rosly i dostalam clo i teraz rosna szybko jak cholera???
Brałam nawet w tym cyklu. ale u mnie to tak dziwnie wszystko. W pierwszym cyklu brałam 1 tabletkę i nic, ani jednego pęcherzyka, w drugim cyklu 2 tabletki i były 2 pęcherzyki i to bardzo duże, ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu (czyli w trzecim) też brałam 2 tabletki i żaden pęcherzyk się nie pojawił. Także moje jajniki reagują na CLO jak chcą.:zawstydzona/y: Gin powiedział, żebym poszła do specjalisty od niepłodności, bo On nie specjalizuje sie w tej dziedzinie.... I tak to właśnie u mnie wygląda...

To zmien lekarza, nie ma na co czekac!!!!!! Mi nie rosly, ale po clo baaaaardzo. Teraz mam drugi cykl z clo i jak biore to czuje ze tam sie cos dzieje, pobolewa mnie jajnik. Wiec pecherzyk mi na pewno urosnie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. A ty musisz zmienic lekarza

reklama
Brałam nawet w tym cyklu. ale u mnie to tak dziwnie wszystko. W pierwszym cyklu brałam 1 tabletkę i nic, ani jednego pęcherzyka, w drugim cyklu 2 tabletki i były 2 pęcherzyki i to bardzo duże, ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu (czyli w trzecim) też brałam 2 tabletki i żaden pęcherzyk się nie pojawił. Także moje jajniki reagują na CLO jak chcą.:zawstydzona/y: Gin powiedział, żebym poszła do specjalisty od niepłodności, bo On nie specjalizuje sie w tej dziedzinie.... I tak to właśnie u mnie wygląda...

koniecznie zmień lekarza, bo co to za ginekolog, który nie umie dobrać leków...

To zmien lekarza, nie ma na co czekac!!!!!! Mi nie rosly, ale po clo baaaaardzo. Teraz mam drugi cykl z clo i jak biore to czuje ze tam sie cos dzieje, pobolewa mnie jajnik. Wiec pecherzyk mi na pewno urosnie, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. A ty musisz zmienic lekarza
oby urosły ładne, pięknie pękły i zostały zapłodnione:))

Do góry