reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mama tulę mocno i zaciskam za jak najniższy wynik
wszystko jest nie tak jak ma być duży wynik to jest za niski potem chcemy żeby był jak najmniejszy
tak sama się zastanawiam czy aby na pewno to wszystko ma sens może trzeba cieszyć się tym co się już ma i o nic więcej nie walczyć:-:)-:)-:)-(

GWIAZDECZKA- dziekuje kochana- &&&&&&&&&&&& zaciskam za Ciebie i Twoje pęcholki...niech Ci sie uda!!

LOPOP- qrcze,ja ostatnio tez tak myśle,wiesz??
ale z drugiej strony kochana czy my tak dużo chcemy....

ogólnie teraz mnie malo na forum,ale Wasze wsparcie jest w takich chwilach nieocenione wiec wlatuje na chwile-bo kto jak nie druga kobieta tak dobrze zrozumie...

teraz musze odpocząć kilka cykli bo grozi mi kaftan...
bardzo ciężka i nierowna jest ta walka!!

mama bardzo mi przykro że tak musisz cierpieć:( oby obyło się bez zabiegu...
ja mam dziś 10 dc i dziś pierwsze staranka się odbyły:) ale żadnych objawów owulki nie mam z resztą nigdy nic jej nie czułam bo jej nie miałam więc to dla mnie nowość... mam nadzieje że w koncu mi się uda.. ale patrząc ile niektóre z was sie staracie to jeszcze długa droga przede mną...

reklama
Dziewczynki, czy sa jakies ziola, ktore pomagaja peknac pecherzykowi? Tak cos mi sie o uszy obilo, ale nie wiem gdzie szukac.
Po clo moje pecherzyki rosna, ale nie pekaja...

Do góry