reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć Dziewczyny! Dzisiaj zrobiłam test. Negatywny:-( Pokazałam go M. a On zwrócił uwagę że jest blada druga kreska tylko dalej! I faktycznie, przyjrzałam się i rozbroiłam test. Dodam jeszcze że to test paskowy kupiony w internecie za grosze;-) Nie wiem jak Wam to opisać, ale spróbuje... Powiedzmy, że test lezy w pozycji poziomej. Od lewej strony jest część służąca do zanurzenia, potem pole gdzie pojawiają się kreski. No więc jedna kreska była normalnie na tym polu- kontolna, a ta druga była w części, którą się zanurza! Dodam, że żeby ją zobaczyć trzeba było patrzeć pod światło. Nie wiem, czy to taki szajz, ze odczynnik umieścili gdzieś dalej czy co!!!!!!!!! Normalnie cholera mnie wzięła, bo nie wiem na czym stoję. Jeśli się jutro okaże na drugim teście że jest negatywny to chyba ich do sądu podam, bo juz jak zwykle sobie nadziei narobiłam!!!:zawstydzona/y: Ehhhh.....

spice mi 2 razy pod rząd wyszła blada kreska i okazało sie ze po pierwsze lh jest bardzo wysokie i po drugie że mam tsh podwyższone. a tez sie niesmiało nastawiałam.
mam nadzieje że u ciebie to bedzie fasolka, ale mnie to zmusiło do wizyty u endokrynologa:sorry2: jestem już po i cieszę sie, bo wiem co mi dolega, a pan doktor nakreslił plan leczenia i pocieszył, że nie jest zle, ale trzeba trzymac kontrole- swoja droga, gdybym nie robiła tylu sikańców, to bym nie wiedziała i wkurzała się, że staranka rezultatów nie przynoszą:szok:

Cześć Dziewczyny! Dzisiaj zrobiłam test. Negatywny:-( Pokazałam go M. a On zwrócił uwagę że jest blada druga kreska tylko dalej! I faktycznie, przyjrzałam się i rozbroiłam test. Dodam jeszcze że to test paskowy kupiony w internecie za grosze;-) Nie wiem jak Wam to opisać, ale spróbuje... Powiedzmy, że test lezy w pozycji poziomej. Od lewej strony jest część służąca do zanurzenia, potem pole gdzie pojawiają się kreski. No więc jedna kreska była normalnie na tym polu- kontolna, a ta druga była w części, którą się zanurza! Dodam, że żeby ją zobaczyć trzeba było patrzeć pod światło. Nie wiem, czy to taki szajz, ze odczynnik umieścili gdzieś dalej czy co!!!!!!!!! Normalnie cholera mnie wzięła, bo nie wiem na czym stoję. Jeśli się jutro okaże na drugim teście że jest negatywny to chyba ich do sądu podam, bo juz jak zwykle sobie nadziei narobiłam!!!:zawstydzona/y: Ehhhh.....
Koniecznie zrób jutro test z apteki te są bardziej wiarygodne;-);-) Trzymam kciuki za II kreseczki na teściku

reklama
Do góry