reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jesteście jeszcze?
amalfi dzięki za radę...:)

Teraz już jajnik mnie tak nie boli...i chyba śluz zupełnie jest niepłodny...ale przytulanki były tylko w piątek i niedziele...bo mój Skarb się pochorował ale jeśli zawodnicy są długowieczni, to może się udało...ponoć 48-72 godz. to powinien być standard...:)
Od dzisiaj zaczełam dupka wg zaleceń ginki...

hej kobietki ja to chyba zwariuje... wczoraj odstawiłam lutkę więc dziś powinnam dostać @ (tak mam zawsze) tymczasem temp 37.1 więc nie ma spadku i na @ też się nie czuję... a nie chcę się łudzić że to fasolka... dziś 34dc lutkę brałam od 29dc jak okazało się że @ nieprzyszła...

Wiem że nie jestem wiatropylna. Powiem tak że ja mam większy temperament i mogę to robić codziennie i wszędzie, a mój nie:-(. Zgwałcę go nawet jak będzie spał;-). Skoro mam dzisiaj 11dc to od którego dnia cyklu mam brać lutkę? Od 16dc?
Zazwyczaj lekarze zalecają od 16dc. ale obserwując temp. będziesz wiedziała kiedy mniej więcej masz owulke to lepiej żebyś ją zaczęła brać po;-)
Bafinka a nie testujesz?
A ja Kochane miałam dziś testować ale @ przyszła z samego rana i na dodatek z mega silnym bólem krzyżem. A myślałam że może tym razem się udało bo piersi mnie tak bolały że nie dało się wytrzymać i to tak od tygodnia a ja nigdy tak nie miałam. No ale cóż nic tego, od soboty zaczynam 6(ostatni) cykl z CLO i +w tym mięsiącu zastrzyk i jak się nie uda to odpuszczam na jakiś czas.

andzia tule, do mnie tez @ przylazi co miesiac, jak cie to pocieszy
bafinka
a ciebie to po tylku trzeba zlac!!!!!!!!! Jak to nie masz testu, idz na bete moze gdziekolwiek!!!!!!!

reklama
Z tego co wiem, to dużo kobiet po bromku pozachodziło w ciążę... ja go biorę na podwyższoną prolaktynę i owulację, na razie jeszcze nici, ale kto wie, co przyniesie kolejny dzień:rofl2:

Do góry