rastafarianka
25 latek ;)
teraz wszyscy zdrowieja a mnie cos rozkłada. ale nie dam sie.... nic mi nie bedzie bo złego diabli nie biora 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze slysze o takim tescieSkoro dziewczyny poszły sobie to powiemn Ci co wyczytałam: a mianowicie znalazłam na necie (dawno juz ale ktoś mi też o tym mowił...tylko nie pamiętam kto) że jest coś takiego jak test chmurkowy-sikasz do słoiczka i hop do zamrażalnika na ok.25 min, potem wyjmujesz i sprawdzasz w którym miejscu jest osad(takie chmurki) jak na środku i w dole to brak ciąży, jak na górze to ciąża. Ja robiłam i za kazdym razem potwierdzało mi się-brak ciąży. No ale chciałabym namowic jakąś młodą ciężarówkę do sprawdzenia jak u niej to wygląda w przypadku ciąży, czy żeczywiscie na gorze te chmurki, taki osad biały mętny. Wiem, zaras tu pewnie delikatniusie dziewczyny skrytykują że obżydlistwo, ale mnie to nie rusza
gorsze żeczy ludzie wyprawiają jak nikt nie widzi
. W woreczek i po sprawie.
Nastepnym razem zacytuj, bo nie bardzo wiem, do czego odnosi sie Twoj postmaćku zawsze są wyjątki od regóły, nie jest powiedziane że takl zawsze jest, najczęściej ale nie zawsze
pok ale zobacz jaki jest tytuł wątku clo, dufaston wspomagacze. A jest też wątek ogolny i na nim mozna snuc opowiesci o wszystkim również o polityce, kościele, aborcji i homoseksualistach.
Dajcie już spokoj bo zasmiecany jest w ten sposb wątek.
Ale nie bardzo zrozumialam co masz na mysli.maćku odniosłam się dotwojej wypowiedzi która kierowałaś do mnie.
A co do tego testu nie napisałam ze się zbulwersują tylko że dla kogoś może być to obżydliwe
Na innym watku nie mozemy sie styknac ;-)Tak jak mówię jest masa innych wątkow gdzie na tematy o życiu mozna pogadac i nie ma co zasmiecac i szukac problemow.![]()