reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
lopop - strasznie Ci wspólczuję!!

Byłam na pdglądanku, mam dwa pęcherzyki 30mm i 26mm, dostałam pregnyl, jutro znowu podglądanko i się okaże czy jeszcze dostanę pregnyl, czy pęcherzyk pęknie:))

Hej dziewczyny!

Chyb dołączam do was już na stałe. Byłam wczoraj u gina i wyszło, że w ogóle w tym cyklu nie miałam owu... Tak więc dostałam na nowy cykl CLO i Dupka (zmienił mi, bo wcześniej brałam luteinę) Po okresie mam przez pięć dni brać CLO (5dc do 10dc) i od 16dc przez 10 dni dupka. Dodatkowo jestem zapisana na monitoring w tym cyklu. A kolejnym mam mieć robione badania pod kątem drożności itp...

Jak to jest ze takie młode dziewczyny jak ja mają takie problemy z zajściem?

Lopop też miałam pustą ciąże... współczuje i ściskam gorąco!

reklama
Fifka- witaj-a Clo bedziesz chyba brać od 5 do 9 dnia skoro przez 5 dni:)
ja też tak brałam...
&&zeby była owu!

ja też miałam ciąża a zaczynałam w wieku 25 lat-pierwsze poronienie potem szczesliwie 2 ciąże,we wrzesniu biochemiczna i w grudniu poronienie...nadal walczymy,przerabiałam rózne hormony-ile sie staram widać na suwaczku i lipaaa.
ale widziałam w tym cyklu bociany:))wierze,ze moze mi KOGOŚ podrzucą:)

WIKULA- &&&&&&&&&&&&&&&&& za podgladanko,zeby pękły:))

LOPOP- sercem jestem dzis z Tobą-dziś beta i reszta-&&&&&&&&&&&&& moze nie wszystko stracone-serce mamy wierzy do końca.............

Do góry