reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
u mnie chyba 30dc @ powinna byc dwa dni temu i pewnie szybko nie przyjdzie. Od 3dni mam takie uplawy, ze hey..... leje sie ze mnie przezroczysta woda, bez zapachu, nic mnie nie swedzi, nie boli, nie piecze... sama nie wiem co to znow moze byc.

hej wikula ;) u mnie dzis 24dc. za tydzien spodziewam sie @... odczuwam juz bol brzucha wiec juz jej wypartuje.... clo, luteine odstawilam... został tylko wiesiolek i castagnus.... ale chyba bede musiała wrocic do bromergonu... nie pisuje za czesto bo troche dalismy na luz i sobie odpuscilismy.... co bedzie to ma byc... staramy sie.. ale wzielam sie tez za siebie... silownia rowerek.... mamy troche innych spraw wiec nie mam tez za duzo zcasu zeby myslec... a u Ciebie?

taki odpoczynek częśto pomaga, ja nie umiem się odciąć od myślenia o staraniach, a ostatnio mam jakąś złą passę, nic mi nie idzie...ale keidyś to musi się skończyć...muszę to jakoś przełamać..Jestem teraz w połowie cyklu, dizsiaj owulką i zacznie się czas wyczekiwania...

reklama
Do góry