reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Beatka dziękuję Ci że wierzysz,ja powoli przestaje jakoś nie czuję że się mogło udać choć gin mówił żeby być dobrej myśli bo były duże szanse żeby się udało ,no ale jak nie to 3miesiące przerwy(w tym zrobimy badanie nasienia) i zaczniemy na nowo,narazie musimy odpocząć
3mam &&&&&&&za kolejny cykl!!!

reklama
u mnie @ ani widu ani slychu..;/ dzis 35dc hmm... jesli owulka byla okolo 5-6 dni temu to niby @ przyjdzie 21-22 kwietnia moze bedzie;/ gin mial do mnie dzwonic 2 tyg temu z terminem laparo i do tej pory nie ma odzewu. Odezwe sie dopiero do niego w czerwcu, zeby mnie na sierpien na laparo umowil..zrobie sobie dluzsza przerwe

palu czemu dopiero w sierpniu chcesz iść na laparo??aż taką przerwę sobie robisz??

Mama ODEZWIJ SIĘ BO SIĘ MARTWIĆ ZACZYNAMY!!!

cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, ja brałam w zeszłym cyklu duphaston od 16-25dc na regulacje i brałam też Clostilbegyt w tym cyklu od 3-7 dc. i mam dwa pęcherzyki ... dziś jest 10 dc. w czwartek gin.przewidział, że może pęknąć pęcherzyk... zobaczymy... dopiero od miesiąca zaczęłam brać te leki

Dziewczyny czy któras z was ma do sprzedania bromergon???? potrzebuje dla mojego małża, szkoda mi kasy na wizytę 120zl zeby dostac recepte ....ahhh z tymi chłopami...

cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, ja brałam w zeszłym cyklu duphaston od 16-25dc na regulacje i brałam też Clostilbegyt w tym cyklu od 3-7 dc. i mam dwa pęcherzyki ... dziś jest 10 dc. w czwartek gin.przewidział, że może pęknąć pęcherzyk... zobaczymy... dopiero od miesiąca zaczęłam brać te leki

Z tego co rozumiem, to pęcherzyk może pęknąć jutro tak???
Kiedy macie się z mężem przytulać???
A tak w ogóle to witaj!!

mama na razie wziela wolne od forum. Nie wiem co u niej slychac. Pewnie za kilka dni sie pojawi.

Dzięki za informację!
Jakbyś miała z nią kontakt, to pozdrów ja koniecznie ode mnie!!!

Dziewczyny czy któras z was ma do sprzedania bromergon???? potrzebuje dla mojego małża, szkoda mi kasy na wizytę 120zl zeby dostac recepte ....ahhh z tymi chłopami...

ja niestety nie pomogę, nigdy nie brałam tego więc nie mam...
A nie wystawi Ci lekarz recepty bez wizyty???
Bo lekarze często tak robia,,,

reklama
Do góry