reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was jest może z Wawy i mogłaby mi polecić swojego ginekologa? JA nie wiem co myśleć o mojej ginekolog. Nie wiem czy nie zasięgnąć jeszcze czyjejś opinii. Raz ona jest ok, a innym razem jakaś nieprzytomna mi się wydaje... O tylu sprawach się dopiero z forum dowiaduję.. I za każdym razem jak u niej jestem to się mnie pyta co biorę :szok: z drugiej strony jest ginekologiem endokrynologiem i wierzę że wie co robi... Może jednak druga opinia by nie zaszkodziła... Dajcie znać,

błonka najlepszego

ech ja dziś byłam u ginki po nową receptę na bromergon... zaczyna się zastanawiać czy to na mnie w ogóle działa, nie mam już żadnych skutków ubocznych... heh powinnam się cieszyć a ja marudzę ;-)

fioletowa- ja po bromku żadnych dolegliwości nie miałam jakbym go w ogóle nie brała.. a jednak w ciągu miesiąca prolaktyna baardzo poszła w duł ..:tak:

Ja brałam i poskutkowało, ale trudno mi powiedzieć, czy to dzięki tabletkom czy po prostu tak wyszło:) Trzymam kciuki, by Ci się powiodło. A, nawiasem mówiąc, czasem po wzięciu tabletki robiło mi się bardzo niedobrze, ale może to też tylko jakiś zbieg okoliczności.

Ja po pierwszym okresie brania bromka nie mialam zadnych objawów...potem nie bralam, bo byla laparo...teraz nowy cykl i zaczelam znowu brac...i mam chyba objawy uboczne....bole glowy i nudnosci....ale czego sie nie robi dla dzidzi....czekam na przesylke bo zamowilam test owulacyjne....dzisiaj jest 6dc...wiec zblizamy sie pomalu do owu...

reklama
dziewuszki dzieki za pamiec o nas :) zyjemy ,nadal w dwu paku i aby tak pozostało jeszce przez przynajmniej 16tyg:)
mam problemy z nerkami sporo śpię i odpoczywam nawet kompa nie wlaczam ale mysle o was !!!
mega kciukasy zaciskam za jeszcze nie zafasolkowane a za zafasolkowane tez zeby wsio bylo dobrze !!!:*

Do góry