reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
pachnąca- co racja to racja ,ale ja w te upały mam ostatni trymestr :( to jest po prostu pech ,albo i szczęście zależy jak spojrzeć :)
z pierwszym dzieckiem też z brzuchalkiem wielkim na lato byłam i nie wspominam miło ..Teraz też tak mi ciężko w dodatku non stop mam skurcze nóg nie wspomnę o puchnięciu ..no nic uroki :))
Błonka- Zgadzam się w 100% zawsze na coś czekamy :)
Ja teraz doczekałam się i nauczyłam młodą robić na nocnik :)
Kolejny cel osiągnięty :p
Królowa-ty się odezwij jak najszybciej bo ja tu czekam na informacje i zaciskam kciuki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Błonka pieknie to ujęłaś, lepiej sie nie da:-D
Pachnąca jak zaciążyłam w 4 cyklu, a ok 3 -ego zaczęłam tracić nadzieję, na tak szybkie zaskoczenie, ale na szczęście się udało i Tobie też sie uda zobaczysz &&&&&&&&&&&&&&&:-D
Kamii super z tymi jagodkami Ci sie udało. Moja mam powiedziałą, że jak przyjade to mi nazbiera wiaderko. A bierzesz cos na te skurcze nóg? Bo jak mnie próbował złapać to ginka przepisała mi magnez a dodatkowo piję muszyniankę i póki co odpukać... No tak Ty juz wkraczasz w ostatni trymestr, acha i gratuluję nocniczka:-D

Gdzie ta Królowa?

Cześć Dziewczyny :)

zrobiłam test trzeci (i czwarty na raz ;))) i coś tam jest, jakaś bladziusieńka druga kreska. Cień kreski (ale już nie cień cienia). Jadę przed pracą zrobić badanie z krwi. W sumie żałuję, że wczoraj nie zrobiłam bo tak miałabym wynik już dzisiaj (wizyta u gin) a tak to nie wiem czy zdążą dzisiaj. Trzymajcie kciuki! I dziękuję za już trzymane, kochane jesteście!

PS. Jeszcze do mnie to nie dotarło... tyle miesięcy na to czekałam więc nie powinnam być zdziwiona, ale człowiek chyba nigdy zupełnie gotowy na to nie jest!

reklama
Swoją drogą, zastanawiam się po jaką cholerę na tych testach napisane jest że mają ponad 99% skuteczności skoro drugiej kreski trzeba wypatrywać i zastanawiać się co taki cień znaczy... :/

Do góry