reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Błonka, oddychać to ja mogę cały czas, to jeszcze nie taka wysoka ciąża. Zresztą z Zuzią to miałam nisko brzuch ciągle, już w 7 miesiącu mi siostra mówiła, że mam tak nisko jakbym miała rodzić. Chociaż wtedy miałam mocne mięśnie brzucha, nie to co teraz :eek:
Co do coli Królowo - polecam na mdłości hihi. Wiem, że to to niezdrowe, ale ja tak wypijałam dwa łyki dwa razy dziennie i od razu mi lepiej było. A raz to się napiłam na pusty żołądek to prawie cały dzień nic mnie nie męczyło :-) Jak już Cię zaczną męczyć to polecam też migdały podjadać. A endo na pewno ładne urosło, bo tylko w takim się zarodek zagnieździ. I pewnie się zagnieździł, bo inaczej nie miałabyś już takiej ładnej betki.

Dziewczyny też macie takie dziwne sny w ciąży? Dawno mi się tak często takie pierdoły nie śniły, jak teraz praktycznie co noc. Raz to się nawet obudziłam cała we łzach

Ostatnia edycja:
Śniło mi się z kilka dni temu (może ze 4), że robiłam test ciążowy :))) ale nie znałam wyniku. Teraz już znam, dwa dni później naprawdę robiłam ten test :) wczoraz z emocji usnełam twardo i nic mi się nie śniło.

Wydaje mi się, że sny są odzwierciedleniem tego o czym myślimy w ciągu dnia, czego się obawiamy. a potem w nocy gnębią :)

SNY to ja mam zabojcze do tej pory zazwyczaj erotyczne z mezem............................. :laugh2::sorry:
a cola ogolnie dobra na zatrucia jest, wiecie o tym? moj kolega jest lekarzem.. nie wiedzialam wczesniej o tym.. on mi powiedzial ze na zatrucie wypic duuuza ilosc coli na raz.. bo wyzera to co niedobre na zoladku.. jak boli i muli to teraz cole pije... i pomaga :)

Pusto tu dzisiaj... ja rano odessałam trochę krwi na przepisane badania ale oczywiście z ciekawości powtórzyłam betę (i progesteron na wszelki wypadek). Jeśli będzie ok, to chyba powtarzać jej już nie będę więcej, ciekawość zostanie zaspokojona ;)

nie lubię morfologii, trudne dla mnie jest wyjść z domu na czczo, zaraz mi słabo i myślę tylko o jedzeniu..

u mnie jakichkolwiek oznak ciąży wciąż brak, trochę mnie to stresuje...

krolowa hehe no na oznaki ciazy za wczesnie.. pierwsze jakies mdlosci to zazwyczaj tak 6 albo 7 i dalej tydzien.. ale ja nie mialam mdlosci, smakow nic mi nie bylo...
jak beta rosnie nie ma po co powtarzac, dobrze ze progesteron zbadalas :)
ja mam termin na 30.. ale kto wie :)

reklama
to uspokajające :) dzięki.

progesteron badałam bo miałam badany w 21 dc i był w górnej granicy normy, ale gin mi zmniejszyła dawkę dupka o połowę (teraz 2x 1/2 tabletki) więc chciałabym zobaczyć czy nie jest za niski czasem.

Do góry