wit C, tantum werde, i apap na goraczke do 2 tabletek na raz.Błonka, wysłałam Ci nr
a takie specjały jak: magnez czy wapno czy rutinoscorbin lub wit. C można brać? Albo jakieś tabletki na gardło? Na razie dramatu nie ma wieć się wstrzymuję ale np. magnez chciałabym brać bo ma dobre działanie
reklama
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
dzięki
napisałaś o Coli... jeeeeezuuu ale bym się teraz coli napiła... chyba się do sklepu przejdę
napisałaś o Coli... jeeeeezuuu ale bym się teraz coli napiła... chyba się do sklepu przejdę
Błonka, oddychać to ja mogę cały czas, to jeszcze nie taka wysoka ciąża. Zresztą z Zuzią to miałam nisko brzuch ciągle, już w 7 miesiącu mi siostra mówiła, że mam tak nisko jakbym miała rodzić. Chociaż wtedy miałam mocne mięśnie brzucha, nie to co teraz 
Co do coli Królowo - polecam na mdłości hihi. Wiem, że to to niezdrowe, ale ja tak wypijałam dwa łyki dwa razy dziennie i od razu mi lepiej było. A raz to się napiłam na pusty żołądek to prawie cały dzień nic mnie nie męczyło :-) Jak już Cię zaczną męczyć to polecam też migdały podjadać. A endo na pewno ładne urosło, bo tylko w takim się zarodek zagnieździ. I pewnie się zagnieździł, bo inaczej nie miałabyś już takiej ładnej betki.
Dziewczyny też macie takie dziwne sny w ciąży? Dawno mi się tak często takie pierdoły nie śniły, jak teraz praktycznie co noc. Raz to się nawet obudziłam cała we łzach

Co do coli Królowo - polecam na mdłości hihi. Wiem, że to to niezdrowe, ale ja tak wypijałam dwa łyki dwa razy dziennie i od razu mi lepiej było. A raz to się napiłam na pusty żołądek to prawie cały dzień nic mnie nie męczyło :-) Jak już Cię zaczną męczyć to polecam też migdały podjadać. A endo na pewno ładne urosło, bo tylko w takim się zarodek zagnieździ. I pewnie się zagnieździł, bo inaczej nie miałabyś już takiej ładnej betki.
Dziewczyny też macie takie dziwne sny w ciąży? Dawno mi się tak często takie pierdoły nie śniły, jak teraz praktycznie co noc. Raz to się nawet obudziłam cała we łzach
Ostatnia edycja:
Królowa_Dramatu
Śniło mi się z kilka dni temu (może ze 4), że robiłam test ciążowy
)) ale nie znałam wyniku. Teraz już znam, dwa dni później naprawdę robiłam ten test
wczoraz z emocji usnełam twardo i nic mi się nie śniło.
Wydaje mi się, że sny są odzwierciedleniem tego o czym myślimy w ciągu dnia, czego się obawiamy. a potem w nocy gnębią
Wydaje mi się, że sny są odzwierciedleniem tego o czym myślimy w ciągu dnia, czego się obawiamy. a potem w nocy gnębią
SNY to ja mam zabojcze do tej pory zazwyczaj erotyczne z mezem............................. 

a cola ogolnie dobra na zatrucia jest, wiecie o tym? moj kolega jest lekarzem.. nie wiedzialam wczesniej o tym.. on mi powiedzial ze na zatrucie wypic duuuza ilosc coli na raz.. bo wyzera to co niedobre na zoladku.. jak boli i muli to teraz cole pije... i pomaga

a cola ogolnie dobra na zatrucia jest, wiecie o tym? moj kolega jest lekarzem.. nie wiedzialam wczesniej o tym.. on mi powiedzial ze na zatrucie wypic duuuza ilosc coli na raz.. bo wyzera to co niedobre na zoladku.. jak boli i muli to teraz cole pije... i pomaga
Królowa_Dramatu
Pusto tu dzisiaj... ja rano odessałam trochę krwi na przepisane badania ale oczywiście z ciekawości powtórzyłam betę (i progesteron na wszelki wypadek). Jeśli będzie ok, to chyba powtarzać jej już nie będę więcej, ciekawość zostanie zaspokojona 
nie lubię morfologii, trudne dla mnie jest wyjść z domu na czczo, zaraz mi słabo i myślę tylko o jedzeniu..
u mnie jakichkolwiek oznak ciąży wciąż brak, trochę mnie to stresuje...
nie lubię morfologii, trudne dla mnie jest wyjść z domu na czczo, zaraz mi słabo i myślę tylko o jedzeniu..
u mnie jakichkolwiek oznak ciąży wciąż brak, trochę mnie to stresuje...
Królowa_Dramatu
Błonka, na kiedy masz termin?
krolowa hehe no na oznaki ciazy za wczesnie.. pierwsze jakies mdlosci to zazwyczaj tak 6 albo 7 i dalej tydzien.. ale ja nie mialam mdlosci, smakow nic mi nie bylo...
jak beta rosnie nie ma po co powtarzac, dobrze ze progesteron zbadalas
ja mam termin na 30.. ale kto wie
jak beta rosnie nie ma po co powtarzac, dobrze ze progesteron zbadalas
ja mam termin na 30.. ale kto wie
reklama
Królowa_Dramatu
to uspokajające
dzięki.
progesteron badałam bo miałam badany w 21 dc i był w górnej granicy normy, ale gin mi zmniejszyła dawkę dupka o połowę (teraz 2x 1/2 tabletki) więc chciałabym zobaczyć czy nie jest za niski czasem.
progesteron badałam bo miałam badany w 21 dc i był w górnej granicy normy, ale gin mi zmniejszyła dawkę dupka o połowę (teraz 2x 1/2 tabletki) więc chciałabym zobaczyć czy nie jest za niski czasem.
Podziel się: