reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kamii, dziekuje :* przypomnialam sobie o moim endo i troche mnie to znartwili. widac nawet w male endo da sie wczepic ;)

koniecznie idz do lekarza. moze Ci zaleci lezec a moze to falszywy alarm...oby.. widzac, ze Twoj potomek cierpliwy nie jest ;) albo bedzie miec charakter mocno rywalizujacy ;)))

kamii ja sypiam w nocy ale budze sie przynajmniej 6 razy na siku i inne rzeczy... nie moge sie juz swobodnie obrocic.. musze usiasc na lozku :p no i kregoslup................. marze o porodzie ale z 2 strony sie boje bardzo.

Kamii, a nie przytulałaś się czasem z mężem? Ja w pierwszej ciąży tak miałam i to chyba coś koło 32 tc, poprzytulaliśmy się, a potem maluteńko krwi i gnałam do lekarza. Nic niepokojącego nie widział, od razu pytał czy czasem nie było jakiegoś seksiku ;-)

napisalam majeczce smsa, kami napisalas o plamieniu i ja teraz albo sila persfazji albo cos ale tez mam na wkladce braz... (wchodze w kladkach bo mam leki dowciapne na grzybka po antybiotykach...)

wlasnie ten lek bralam wczoraj.. i wyciekalo biale, teraz mialam wkladke bo sluzu duzo.. i nagle takie brazowe... moze szyjka sie skraca? ania ty rodzilas tutaj z nas juz... mialas jakies plamienia na koncu ciazy? na samym koncu?

reklama
Witajcie dziewczyny, wróciłam dzis z mazur. Mój mąż juz wyleciał słuzbowo no i siedzę sama w domu. Jutro odbiore autko z naprawy (650 zł zostawię :dry: f..k) i we wtorek czmycham do mojej mamy, bo nie chce mi sie samej siedzieć, a mój S dojedzie w do mnie w piatek. Mój Franek dzis byl mało aktywny i jak tak sobie siedziałam w kościele to sobie pomyślałam, ze mógłby mame uspokoic i pofikac trochę... oczywiscie jak na zawołanie dostałam kilka kopniaczków:-D Kochane to maleństwo:tak:
Błonka jestem bardzo ciekawa co odpowie Ci Anulka, kto wie moze jest tak jak myslisz? Jeszcze Kamii mogłaby dac Ci rade, bo ona równiez rodziła :tak: Rozumiem, ze sie trochę martwisz jak sobie poradzisz z małą, ja tez sie niejednokrotnie nad tym zastanawiam, ale pomyśl, że miliony (miliardy pewnie) kobiet sobie radziło i radzi:-D, wiec wszytsko będzie git!
Kamii a Ty plamisz? Daj znac co Ci lekarz powie... &&&&&&&&&&&&&&

Do góry