reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dodam jeszcze tylko, że na ulotce luteiny jest napisane, że mogą wystąpić po niej plamienia, więc nie wiem o co chodzi. Ja mam ją właśnie na plamienia, a ona może powodować plamienia, więc bądź tu człowieku mądry

reklama
luteina moze powodowac plamienia sama z siebie, ale jak lekarz daje ja z jakichs konkretnych powodow np z niedomogi lutealnej co powoduje plamienia jeszcze przed braniem luteiny to juz plamien nie powinno byc po zazyciu :).

hej dziewczyny
mam pytanie lekarz nakazał mi przerwać clo, 4 cykle bez efektu powiem wam że owulacja była ale mąż dużo wyjeżdżał i chyba nie zawsze trafiliśmy ale chyba jego plemniczki nie przetrwały 3 doby do owulacji, a więc w tym cyklu nie biorę clo czy myślicie że to clo to działa jeszcze przez jakiś czas po zaprzestaniu brania spotkałam się z taką opinię, poza tym zaczęłam się źle czuć po clo i tyć

witam Was dziewczyny:) Królowa_Dramatu bardzo Ci gratuluję!!! :)
JA byłam dzisiaj na monitoringu 12 dc i niestety są pęcherzyki po 10mm na kazdym jajniku...vbadałam progesteron bo być może owu była ale na USG nic nie było. CZekam na wynik i lekarz ma dzwonić do mnie co robimy dalej..

lekarz zleca progesteron po to bys okresu dostala.. bo jak nie bylo owu to i progesteron niski.. a jak nie ma z czego progesteron spadac to i cykl sie wydluza ...

reklama
Do góry