reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
kamii spokojnie, teraz sie oszczedzaj jak najwiecej w pozycji lezacej by uniknac nacisku na szyjke no i oby do 34 tygodnia, bo plucka beda juz gotowe a potem juz poleci.. ja tez przed 30 tygodniem juz mialam skrocona i miekka szyjke i zobacz.. dzis zaczynam wg OM 39 tydzien...:tak:

reklama
Kamii, wytłumacz małej, że nie ma co się spieszyć ;) na kiedy masz termin? Ile powinna jeszcze wytrzymać?

Z tym progesteronem to też myślę, że lepiej mieć go więcej niż mniej. Ale żałuję, że to badałam, mam nauczkę by na własną rękę się nie badać. Nie chciałabym by teraz gin mi powiedziała, że w ogóle odstawić dupka ;)
Ehhhh... chyba jednak do niej podjadę jutro

ja jestem w 28tc więc jeszcze 12 tygodni ...termin na 12.10
No Błonka a Ty powiedz Zosi ,ze chyba już na nią pora :) niech się pakuje powoli - choć nie dziwię Jej się - też pewnie wolała bym siedzieć w ciepłym brzuszku i słuchać serduszka mamy niż wychodzić na ten zimny i głośny świat :)

Chyba Ekonomistka :-D
Za to Moja mała w ogóle ma gdzieś czy rodziców stać na wyjście teraz czy nie tylko się pcha drzwiami i oknami :-D
Oj no ,ale mam nadzieje,że te leki pomogą i sobie posiedzi jeszcze trochę ...Błonka-dostałaś może jakąś wiadomość jeszcze od Maji ?

nie.. nic juz nie pisala, ale w czwartek do niej napisze smska, mowila ze jak znajdzie chwile i mozliwosc to wejdzie na neta.
kamii ty jeszcze masz czas wiec zaciskaj nogi minimum 7 tygodni :)

Kurcze, dziewczyny, muszę szybko się u Was odstresować. Właśnie poczytałam wątek "Jak nie zwariować w oczekiwaniu na cud?". Niepotrzebnie Was zdradziłam i teraz mam za swoje:wściekła/y: Ja się staram dopiero 4 cykl, więc chyba jeszcze nie mam co się stresować. Teraz mam postanowienie, że koniec z liczeniem i "staraniem się". Po prostu jak ma być, to będzie!!! Łatwo nie będzie, bo po pewnym czasie to liczenie dni cyklu samo się w głowie dzieje, ale może włączę do menu (za radą Królowej - pozdrawiam) jakieś wino itp. Zresztą w sobotę idę na babskie imieniny koleżanki, a za niedługo sama mam swoje, więc znowu będzie okazja do luzowania się ;-) No to się wyluzowałam trochę.
Błonka, jak tam? Jakieś znaki od Małej?

ja 2 pak :)

aneczek po jakims czasie bedziesz wiedziala obudzona w srodku nocy ktory masz dziec cyklu ile dni po owu albo przed owu.... tak to juz jest
ale ja mysle ze zanim do tego dojdzie zobaczysz 2 kreseczki ;-)

reklama
Do góry