reklama
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
pachnaca, ani sie nie obejrzysz a sama bedziesz w 4 tyg
bo generalnie jak sie ktoras dowiaduje to w okolicach spodziewanej @ czyli w 4 tyg
skoro mi sie udalo to i wam sie uda. ja nie przypuszczalam ze sie uda, duzo czytalam o in vitro i mialam juz sie wybierac z mezem do kliniki leczenia nieplodnosci i troche tam sciemnic, ze staramy sie dluzej. a tu niespodzianka...
skoro mi sie udalo to i wam sie uda. ja nie przypuszczalam ze sie uda, duzo czytalam o in vitro i mialam juz sie wybierac z mezem do kliniki leczenia nieplodnosci i troche tam sciemnic, ze staramy sie dluzej. a tu niespodzianka...
pachnąca
Właśnie dostałam @ :-):-):-):-):-)
I mam tylko do Was jedno pytanie (dość niesmaczne) - czy Wy po dupku też macie dziwny okres? Normalnie jak miałam @ to była zwyczajnie krew, a teraz (już drugi raz) po dupku to jest raczej śluz wymieszany z krwią - duża ilość czerwonego śluzu o konsystencji baaardzo ciągnącej się (mniej więcej jak śluz płodny z krwią to wygląda). To normalne..??
I mam tylko do Was jedno pytanie (dość niesmaczne) - czy Wy po dupku też macie dziwny okres? Normalnie jak miałam @ to była zwyczajnie krew, a teraz (już drugi raz) po dupku to jest raczej śluz wymieszany z krwią - duża ilość czerwonego śluzu o konsystencji baaardzo ciągnącej się (mniej więcej jak śluz płodny z krwią to wygląda). To normalne..??

Królowa_Dramatu
ja mialam @ totalnie popieprzony - dzien przed mialam plamienia a jak juz @ przyszla to trwala 1 w porywach do 2 dni. i to jakos ratami - byla krew rano, potem nic do wieczora a potem troche wieczorem albo nastepnego dnia i ... koniec.
nic dziwnego ze moje endo mialo 5 mm
nic dziwnego ze moje endo mialo 5 mm
pachnąca
Jakoś nie przyszło mi do głowy go spytać - pogadam z nim następnym razem (jak będę na monitoringu w przyszłym tygodniu).
Tak sobie myślę, że może to złuszcza się ta chora tkanka endometrium..? (miałam przewlekłe zapalenie, które w tym cyklu leczyłam silnymi antybiotykami). Podobno powinno się to złuszczyć, bo w histeroskopii endo wyglądało jak skórka od truskawki. Więc może to to właśnie?
Tak sobie myślę, że może to złuszcza się ta chora tkanka endometrium..? (miałam przewlekłe zapalenie, które w tym cyklu leczyłam silnymi antybiotykami). Podobno powinno się to złuszczyć, bo w histeroskopii endo wyglądało jak skórka od truskawki. Więc może to to właśnie?

G
gość 94049
Gość
Hej dziewuszki:-)
Kate to teraz dwa tygodnie i teścik
&&&&&&&&&&&&&&&& Dasz radę z tym zastrzykiem, zobaczysz 
Kamii Maja ma sie odezwać do Błonki jutro, a Ikasia rzeczywiści urlopuje się w Egipcie, kiedy ona wróci?
Ja brałam luteinę, nie dupka, ale moje @ wyglądały normalnie, niczym się nie różniły od tych niewywoływanych
Miałam wczoraj jechać do mamy, ale jak moja rodzicielka dowiedziała się, ze żeby dojechać na dworzec muszę przejechać całe miasto i zajmie mi to ze dwie godziny, to rozkazała czekać na męża, który dziś przylatuje i ma mnie wieczorem podrzucić na dworzec.
W trakcie pisania tego posta zadzwoniła moja mama, myślałam, ze po to by zapytać czy na pewno przyjeżdżam, a ona mnie informuje, że znowu była u lekarza i ma skierowanie do szpitala z podejrzeniem przebytego udaru
Rozpłakała mi sie do telefonu, bo się boi... Ale ona chyba nie miała udaru.. Rzeczywiście dwa tygodnie temu była taka sytuacja, ze mama bardzo źle sie poczuła i brat chciał dzwonić po karetkę, ale ona zabroniła. Może to tylko podejrzenie, bo mama mówi, że wszystko jest jak było... Zobaczymy co będzie, ale musi być dobrze
Kate to teraz dwa tygodnie i teścik

Kamii Maja ma sie odezwać do Błonki jutro, a Ikasia rzeczywiści urlopuje się w Egipcie, kiedy ona wróci?

Ja brałam luteinę, nie dupka, ale moje @ wyglądały normalnie, niczym się nie różniły od tych niewywoływanych

Miałam wczoraj jechać do mamy, ale jak moja rodzicielka dowiedziała się, ze żeby dojechać na dworzec muszę przejechać całe miasto i zajmie mi to ze dwie godziny, to rozkazała czekać na męża, który dziś przylatuje i ma mnie wieczorem podrzucić na dworzec.
W trakcie pisania tego posta zadzwoniła moja mama, myślałam, ze po to by zapytać czy na pewno przyjeżdżam, a ona mnie informuje, że znowu była u lekarza i ma skierowanie do szpitala z podejrzeniem przebytego udaru

aneczek1
Hej Dziewczyny!
Pachnąca, dobry znak :-) Jest @ jest nowy cykl i nowa nadzieja. Powodzenia. Ja nie po du, ale po luteinie też mam normalną @.
Królowa, gratuluję malutkiego jubileuszu, hihi ;-)
Błonka, jak samopoczucie? Termin tuż tuż i Zosia będzie z Wami.
Ja dziś jakieś gorsze samopoczucie mam. Może to ta pogogda, ale znowu mam głupie myśli, że się na pewno nie uda i tym razem. A jeszcze rano byłam tak dobrze nastawiona...
Pachnąca, dobry znak :-) Jest @ jest nowy cykl i nowa nadzieja. Powodzenia. Ja nie po du, ale po luteinie też mam normalną @.
Królowa, gratuluję malutkiego jubileuszu, hihi ;-)
Błonka, jak samopoczucie? Termin tuż tuż i Zosia będzie z Wami.
Ja dziś jakieś gorsze samopoczucie mam. Może to ta pogogda, ale znowu mam głupie myśli, że się na pewno nie uda i tym razem. A jeszcze rano byłam tak dobrze nastawiona...
Ostatnia edycja:
dziewczyny rano mialam twardnienie brzucha, taaakie nieregolarne mniej wiecej co 10 minut.. potem co 10 a teraz tak...
11.49
11.54
12.00
12.05
12.11
12.16
12.21
12.26
12.31
12.36
12.41
12.44
tylko to mnie nie boli mi sie tylko macica stawia....
jak by co kciuki trzymac
pojde pod prysznic moze przejdzie
11.49
11.54
12.00
12.05
12.11
12.16
12.21
12.26
12.31
12.36
12.41
12.44
tylko to mnie nie boli mi sie tylko macica stawia....
jak by co kciuki trzymac
pojde pod prysznic moze przejdzie
reklama
Podziel się: