reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
pachnaca, ani sie nie obejrzysz a sama bedziesz w 4 tyg :) bo generalnie jak sie ktoras dowiaduje to w okolicach spodziewanej @ czyli w 4 tyg ;)

skoro mi sie udalo to i wam sie uda. ja nie przypuszczalam ze sie uda, duzo czytalam o in vitro i mialam juz sie wybierac z mezem do kliniki leczenia nieplodnosci i troche tam sciemnic, ze staramy sie dluzej. a tu niespodzianka...

Właśnie dostałam @ :-):-):-):-):-)

I mam tylko do Was jedno pytanie (dość niesmaczne) - czy Wy po dupku też macie dziwny okres? Normalnie jak miałam @ to była zwyczajnie krew, a teraz (już drugi raz) po dupku to jest raczej śluz wymieszany z krwią - duża ilość czerwonego śluzu o konsystencji baaardzo ciągnącej się (mniej więcej jak śluz płodny z krwią to wygląda). To normalne..??:eek:

ja mialam @ totalnie popieprzony - dzien przed mialam plamienia a jak juz @ przyszla to trwala 1 w porywach do 2 dni. i to jakos ratami - byla krew rano, potem nic do wieczora a potem troche wieczorem albo nastepnego dnia i ... koniec.

nic dziwnego ze moje endo mialo 5 mm

Jakoś nie przyszło mi do głowy go spytać - pogadam z nim następnym razem (jak będę na monitoringu w przyszłym tygodniu).
Tak sobie myślę, że może to złuszcza się ta chora tkanka endometrium..? (miałam przewlekłe zapalenie, które w tym cyklu leczyłam silnymi antybiotykami). Podobno powinno się to złuszczyć, bo w histeroskopii endo wyglądało jak skórka od truskawki. Więc może to to właśnie?:eek:

Hej dziewuszki:-)
Kate to teraz dwa tygodnie i teścik:-D &&&&&&&&&&&&&&&& Dasz radę z tym zastrzykiem, zobaczysz :)
Kamii Maja ma sie odezwać do Błonki jutro, a Ikasia rzeczywiści urlopuje się w Egipcie, kiedy ona wróci? :tak:
Ja brałam luteinę, nie dupka, ale moje @ wyglądały normalnie, niczym się nie różniły od tych niewywoływanych:baffled:

Miałam wczoraj jechać do mamy, ale jak moja rodzicielka dowiedziała się, ze żeby dojechać na dworzec muszę przejechać całe miasto i zajmie mi to ze dwie godziny, to rozkazała czekać na męża, który dziś przylatuje i ma mnie wieczorem podrzucić na dworzec.
W trakcie pisania tego posta zadzwoniła moja mama, myślałam, ze po to by zapytać czy na pewno przyjeżdżam, a ona mnie informuje, że znowu była u lekarza i ma skierowanie do szpitala z podejrzeniem przebytego udaru:szok: Rozpłakała mi sie do telefonu, bo się boi... Ale ona chyba nie miała udaru.. Rzeczywiście dwa tygodnie temu była taka sytuacja, ze mama bardzo źle sie poczuła i brat chciał dzwonić po karetkę, ale ona zabroniła. Może to tylko podejrzenie, bo mama mówi, że wszystko jest jak było... Zobaczymy co będzie, ale musi być dobrze:tak:

Hej Dziewczyny!
Pachnąca, dobry znak :-) Jest @ jest nowy cykl i nowa nadzieja. Powodzenia. Ja nie po du, ale po luteinie też mam normalną @.
Królowa, gratuluję malutkiego jubileuszu, hihi ;-)
Błonka, jak samopoczucie? Termin tuż tuż i Zosia będzie z Wami.
Ja dziś jakieś gorsze samopoczucie mam. Może to ta pogogda, ale znowu mam głupie myśli, że się na pewno nie uda i tym razem. A jeszcze rano byłam tak dobrze nastawiona...

Ostatnia edycja:
dziewczyny rano mialam twardnienie brzucha, taaakie nieregolarne mniej wiecej co 10 minut.. potem co 10 a teraz tak...
11.49
11.54
12.00
12.05
12.11
12.16
12.21
12.26
12.31
12.36
12.41
12.44

tylko to mnie nie boli mi sie tylko macica stawia....
jak by co kciuki trzymac :)
pojde pod prysznic moze przejdzie

reklama
Kruszka, dużo zdrowia dla Mamy. Moja też stroni od lekarzy i nigdy nie chce powiedzieć, że jej coś dolega!

Błonka!!! Ale laba!!! Czyżby to już? :-) Jesteśmy z Wami (duchowo) i trzymamy kciuki!

Do góry