reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Maviko ja po długich spacerach też się czuje jak po przebiegnięciu maratonu :) zwłaszcza że droga powrotna jest po górkę zawsze. Czy w końcu udało Ci się konkretnie coś ustalić co do porodu? Co oni wszyscy mają z tymi guzami na szyi?

Fioletowa, Pachnąca wy też coraz bliżej wypakowania :) jest już stres?Jak się czujecie? Ja od jutra zaczynam szkołę rodzenia, może to w końcu pomoże mi sie jakoś ogarnąć i zacznę przygotowywać się na przyjęcie maluszka. Aż wstyd sie przyznać ale dla małego mam dopiero parę skarpetek i bezpłatne próbki kosmetyków do pielęgnacji.

Aniu, Błonko wspaniałe dziewczyny :)

Ikasia ​jak tam się czujesz?

Patu$ka testowałaś już?

Pozdrawiam serdecznie

hej! tak testowalam jest mega bladzioch ale jest. jak widac po wykresie tempka wysokooooooo i oby tak zostala jak jutro nadal bedzie wysoko to w srode powtarzam test.Przy moih ksiazkowych cyklach dziwie sie temu bladziochowi. hmmmm...
W piatek tak czy siak mam wizyte takze cos sie dowiem. Implantacje obstawiala bym w 11 dniu po owu wiec moze i stezenie jest za male co myslicie|?

Ania Blonka słodziaki z tych waszych panienek, cudeńka :-D Ciocia mocno buzia :*

Mavika to Twój synke przyjdzie na świat wtedy gdy moj skończy pół roczku!!! Ja nie moglam sie już doczekać. Rodzilam o 14.20, a od rana już mnie nosiło bo nie moglam sie doczekać. A jak przyszlo co do czego to chcialam wiac ze strachu.
Ogromne kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Patu$ka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& W środę zajrzę z samego rana by zobaczyc super nowinę, bo inaczej być nie może!!!

Słodziakowy usmiech!!!

błonka jak liczylam to 4 tydzien i 1 dzien w kazdym razie termina na 11 stycznia 2014 :)

No ja tez czekam i na razie staram sie nie schizowac.

reklama
Paru$ka no to ja już gratuluję!

Będą mi indukowac poród oksytocyna. Wszystko będzie się odbywało pod szczególnym nadzorem. Jeden mały spadek tetna i w 2 minuty ląduje na stole operacyjnym.

Do góry