• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co? Gdzie? Kiedy?

reklama
polecam Szkołę Rodzenia "Dla Rodziców" Szkoła Rodzenia Zielona Góra "Dla Rodziców" zajęcia prowadzi świetna położna Pani Kasia Sadurska - szkoła jest w 100% finansowana z NFZ, także nic się za nią nie płaci, a dowiedzieć się można mnóstwa przydatnych rzeczy :-)
polecam poradnię "Zdrowie Kobiety" przy ul. Podgórnej - pracuje tam świetnqa załoga wykwalifikowanych ginekologów, wykonywane są badania prenatalne i ogóle ginekologiczne - mają bardzo dobry sprzęt; szczególnie polecam dr Ruta :-)

Hej, słyszałam, że w Zielonej Górze są organizowane zajęcia z wellness . Znalazłam ofertę na NOWOŚĆ! Program “Wellness” – dla ciała i duszy! | agnieszka-coaching.pl . Czy ktoś już w tym uczestniczył, albo wie więcej na temat terminów , albo opinii. Niestety nie znalazłam o tym informacji w sieci a jestem zainteresowana tym. Może udałoby mi się powrócić do dawnej formy . Za granicą takie zajęcia są szalenie popularne. Z góry dziękuje za wszelkie informacje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry