reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co jest teraz modne?

mi się podoba strasznie ta kolekcja, marant dla h&m, przez ceny jest dla mnie nie osiągalna, ale to jest na tyle prosty styl,że inspirując się niż można znaleźć tańsze,a równie stylowe odpowiedniki. tak też zrobiłam i już szukam na necie :)

co do panterki to wiadomo,że jeśli jest jej za dużo będzie się okjarzyła jednoznacznie ;) ja lubię wplatać panterkowe elementy do garderoby np. szal albo torebkę. mam też nawet koszulę,z resztą z sh ;), i czasem ją zakładam,że reszta stylizacji musi być wtedy stonowana i dopbrze zgrana

reklama
Ja wychodzę z założenia, że nie warto podążać ślepo za modą :) Powinnyśmy nosić to, w czym czujemy się dobrze i korzystnie wyglądamy. Musimy podkreślać nasze naturalne piękno! :)

Zdecydowanie się zgadzam. Można oczywiście śledzić trendy, ale wybierać z nich to, co pasuje do naszej sylwetki i stylu ubierania się.

Ja wychodzę z założenia, że nie warto podążać ślepo za modą :) Powinnyśmy nosić to, w czym czujemy się dobrze i korzystnie wyglądamy. Musimy podkreślać nasze naturalne piękno! :)

Masz 100% rację!
Każda z nas najlepiej wygląda w tym w czym się dobrze czuje. Musimy wziąć pod uwagę to, że nie zawsze będzie nam dobrze w tym, co akurat jest modne. Mamy różne figury, karnację, kolor włosów i masę innych detali, które istotnie wpływają na to jak w czymś wyglądamy. Przez jakiś czas pracowałam w sklepie z odzieżą damską - wiem co mówię. Moim zdaniem powinnyśmy inwestować w rzeczy, które są w miarę neutralne i nigdy nie przestają być modne. To nie znaczy, że raz na jakiś czas nie można poszaleć i kupić czego (ale bez przesady z kosztami), co akurat jest cool :) Warto też pamiętać o tym, że moda wraca, zatacza koło. Nie pozbywajmy się rzeczy, które staly się nie modne (kropki,paski,panterki, pepito itd) one i tak wczeęniej czy później wrócą a my nie będziemy musiały wydawać pieniędzy :)

nie ma nic gorszego, niż ktoś ślepo zapatrzony w trendy i obwieszony jak choinka czymś tylko dlatego ze wszyscy to mają ;)

Wystarczy przejrzeć sobie trendy 2014 dostępne w sieci i wszystko staje się jasne :). Pamiętajmy jednak, żeby czerpać z nich jedynie to, co pasuje do naszej sylwetki i w czym dobrze się czujemy. Nie trzeba być modnym na siłę. Ja wybieram z nich w każdym razie skórę, kratę, oversize, przykrótkie koszulki, koronki i może trochę przeźroczystości ;)

Pytanie dość stare, ale wątek ciagle żywy :) Teraz na pewno modne jest wszystko, co żółte, musztardowe lub kolorze naturalnej skóry ;)

reklama
Myślę, że modne są teraz sukienki i spódnice maxi, biel od stóp do głów, kwieciste wzory, przykrótkie topy, luźne spodnie z cienkich materiałów, szorty z wysokim stanem, rozkloszowane spódnice i wiele wiele innych, o których pewnie nie pamiętam albo nie wiem ;)

Do góry