reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

reklama
sam podnosi głowę i próbuje siadać, a jak się chwyci boku wózka czy wanienki to tak do połowy sie podniesie.

Mój od rana do wieczora robi obroty z plecków na brzuch i obkreca się na łózku wokół własnej osi a ile radości z tego:-D :-D .I chyba mu w ciągu dnia też mało tego obracania ponieważ w nocy tez obraca się na brzuszek i tak zaczyna spać.
A i siedzimy już w krzesełku na karmienie i wam powiem że jego zadowolenie nie trwa długo:no: :no: ,woli dostawac papu siedząc w wózku.

jeszcze spokojnie, mój jest 2 tyg. starszy przeciez, zobaczysz, zaraz to samo Oliwierek bedzie robił!

Olu ja też się martwiłam że moja wszystko robi później niż wasze maluszki a dopiero potem zobaczyłam że jest młodsza od większości z nich:-D a u takich dzieciaczków każdy dzień to już sporo :tak: nie obejrzysz sie a twój synuś obudzi się rano i miło cię zaskoczy pokazując co potrafi:laugh2:
Poza tym nie wszystkie dzieciaczki muszą w jednym czasie robić to samo:-p

Byliśmy dzisiaj w kościele i Adaś prawie całą mszę ładnie przesiedział sam sie podnosił i tylko troszkę mu trzeba było pomóc. Był bardzo grzeczny, siedzieliśmy w pierwszej ławce i wzroku od choinek, księdza i wszystkich światełek nie mógł oderwać:tak: Zuch chłopczyk:happy:

reklama
Tulka od wczoraj opanowała krzyk.Cały dzień zamiast gaworzyć , to krzyczy.Tulka, też sama nie siedzi trzeba ją podtrzymywać, nasz pediatra powiedział, że to dlatego ponieważ jest "ciężka", ale mamy dać jej jeszcze czas.

Do góry