reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Ewela dawaj fotki do fotoalbumu. Musisz wejść w odpowiedź, niżej masz taką opcję zarządzaj załacznikami i tam wklejej fotki:tak: tylko musisz je troszkę zmniejszyć żeby weszły;-):tak: do dzieła:-D czekamy!!!

reklama
Oj czuc wiosne w powietrzu u nas...swieci sloneczko, trawka zielenieje..,wiecie, tak mysle ze mialysmy jednak farta z ta pogoda dla dzieci: lato gorace, jesien ciepla, zima prawie jak wiosna!

Mielismy jechac na weekend do "wod" na urodziny meza i zostawic mala z tesciami no i nie jedziemy. Siostra Marca wyladowala wczoraj w szpitalu z ogromnym bolem glowy i wymiotami. Byla kilka lat temu operowana na raka przysadki a teraz okazalo sie ze jest nadmierna ilosc plynu mozgowo rdzeniowego. Robia jej badania:( Mamy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Takze weekend w domu. Kupilam mezowi grappe i taki komputer do biegania (nawet nie wiem dokladnie jak funkcjonuje ale bedzie jemu sie podobal bo on aktywnie jogging uprawia). Poza tym zrobilam albumik ze zdjeciami malej ktore wam pokazywalam i opatrzylam to jej bazgrolami i moim komentarzem no i wpisalam notke w naszym rocznicowym albumie - mamy taki album gdzie co roku wpisujemy z okazji urodzin cos od siebie, albo wklejamy...co nam do glowy wpadnie. Ja odcisnelam nasze lapki w farbie....

Przesylam wam troche slonka od nas jezeli u was nie swieci:)

załamka, moja olka to leń smierdzacy na kilometr....jak czytam co wasze niunki potrafia to az sie na nią wkurzam, lezaca królewna z drewna..:wściekła/y: .

Spoxik Agutek, mój też len malutki. Tylko się turla po pokoju, że mu miejsca brakuje i tyle;-) Wszystko w swoim czasie :tak:

Mój Szkrab opanowal obsługę pilota od telewizora:happy: Ostatnio 2 x przełączył mi z TVN Style na TVN Turbo a potem na Eurosport, jak tak dalej pójdzie to drugio telewizor trzeba będzie kupić... mężczyzna:baffled:...:-);-)

Agutek nie przejmuj sie bo każde dziecko rozwija się na swój sposób i jest inne więc nie moż wszystkie dzieci pchac do jednego wora.....a twoja królewna zato ma piękne włoski a moja łysa jak kolano hehe...:laugh2::laugh2:

reklama
ja tam bym wolała zeby sie turlała,a z tymi kłakami tylko kłopot, w sumie i tak nic nie poradze na leniucha (po tausiu zapewne). ale wielkie dzieki za wsparcie:-)

Do góry