Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Tak,pamiętam jak dziewczyny pisały jakiś czas temu o tej szczepionce przeciw gruźlicy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Bo,że ponoć ta szczepionka jest aktywna w ciele dziecka czy coś tam i może źle wpływać na nią i dzidziusia
Nosz qrna lepszej daty nie mogli wymyślić
Albo będę już miała maleńkiego Matta albo będę właśnie śpiewać na porodówce,ewentualnie jeszcze się toczyć
Mam szczepić tego Radka w szkole czy nie pozwolić na to szczepienie a zaszczepić obu razem,jak Matt będzie miał 2 miesiące?

Ona mi powiedziała,że jakoby ta szczepionka może zaszkodzić jej lub dziecku bo przez okres 4-6 tygodni od szczepienia jej syn może ją właśnie tymi chorobami zarazić czy co...czy,że ta szczepinka coś emituje
Ja pierdziut!Dla mnie to niedorzeczne ale ona twierdzi,że do Polski dzwoniła się pytać o to i też jej powiedziano,że może syna tylko do 6tyg. przed i 6 tyg.po jej dacie porodu zaszczepić dla dobra swojego i nienarodzonego dziecka

No ja w sumie też
Do głowy by mi to nie przyszło

A po porodzie to na wspólnej sali z innymi mamuśkami?