• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co moze oznaczać

• Starter tematu Starter tematu popo666
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
P

popo666

Gość
Mam pytanie czy uczucie mokrej bielizny na początku ciąży jest okey czy coś nie tak od czasu do czasu czuje tak ginekologa mam dopiero we wtorek beta od czwartku 4738 jutro idę powtórzyć może to być 4 lub 5 tydzien .Wydaje mi się że jakby to był sluz wodnisty ale mogę się mylić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czy ja pisze o tydzien ? Nie pasuje Ci pytanie na jaki ciul odpowiadasz nudzi co się?
Kolejny raz napisałaś o becie i „może to być 4 lub 5 tydzień”, a już ci pisałyśmy sto razy jak to działa. Nie wiesz kiedy miałaś miesiączke, że nie wiesz, który to tydzień?

A odpowiadam pewnie dlatego, że co chwilę zakładasz nowe tematy i sama zapytałaś o śluz. Skoro nie chcesz odpowiedzi na swoje pytanie to po co założyłaś temat?

Poza tym kolejny raz założyłaś watek z dokładnie tym samym pytaniem.

Edit: jestem moderatorem i sprawdziłam – widzę, że pytałaś o tę betę, bo widzę historię edycji XD napisałaś o tych tygodniach i „co myślicie”😉 Więc sory, ale nie wmówisz mi, że o to nie pytałaś kolejny raz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry