Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mojej córeczce również pomógł infacol(cena ok 19 zl), dawałam jej przed każdym karmieniem ok 3-4 kropelki(pol tej miarki takiej) bo tak lekarz kazał i pomogło
Ja uległam fenomenowi sab simplex - zużyliśmy 2 op i nie powiem, pomagał. Może nie do końca, ale na pewno zminimalizował problemy. Jak się skończył, sprawdziłam, ile jest w nim simetikonu, poszukałam wśród preparatów dostępnych na polskim rynku takiego o zbliżonej zawartości i kupiłam - Bobotic. Jak podawałam tak jak zalecane w ulotce, było trochę gorzej. Ale zaczęłam podawać jak sab i było ok zużyłam 1 op i przy drugim zaczęłam zmniejszać ilość podawanych porcji (nie kropelek), aż zeszliśmy do 0 i było ok
ja polecam o ile dzieć jest karmiony piersią, wcinanie przez mamę krakersów z kminkiem, kiełbaski kminkowej i wcinanie koperku w każdej postaci :-) u mnie u obydwóch pomaga, kolek niet
Mojej córce podawałam Bobotic przed karmieniem po 2-3 kropelki, choc nie powiem zeby całkowice sie sprawdził, dużo pomagała nagrzana pielucha albo szum okapu w kuchni:-)