reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a ja znowu przypalilam obiadek
i bedzie ze sloiczka-nakupilam troszke w polsce,zawsze to cos innego... kupie dzisiaj garnek do gotowania na parze

a wczoraj ugotowalam rosolek i makaronik takie malusie gwiazdeczki dalam,wodnistej konsystencji nie bardzo chciala wiec odlalam wode i taka makaronowowarzywna papke jadla..

a wczoraj ugotowalam rosolek i makaronik takie malusie gwiazdeczki dalam,wodnistej konsystencji nie bardzo chciala wiec odlalam wode i taka makaronowowarzywna papke jadla..
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Ja też czasami ugotujęKubali tylko że on nie zawsze chce jeść,ja się naprodukuje i wogólea on się przyzwyczaił do słoiczków-bardziejmu smakują czy jak a ja bardzo lubie mu gotować ...
Jeżeli chodzi o słoiczki to Kubi wcina bobovite i gerbera ....
A tak pozatym to je już chyba wszytsko tzn nie wsyztsko,ale lubi paróweczki,żółteczko,bananki to uwielbia poprostu-dzień bez bananka to dzień zmarnowany,serki też je ..oj dużo bym tego musiaławymienić
taki malutki smakosz ;-)
Jeżeli chodzi o słoiczki to Kubi wcina bobovite i gerbera ....
A tak pozatym to je już chyba wszytsko tzn nie wsyztsko,ale lubi paróweczki,żółteczko,bananki to uwielbia poprostu-dzień bez bananka to dzień zmarnowany,serki też je ..oj dużo bym tego musiaławymienić

Monika K-W
Fan(ka)
ja dostalam garnek do gotowania na parze pod choinke od mojej siostry switna sprwa Ala ostatnio dostala w reke do ciapania tak ugotowana marchewke i brokule bylo mniam

majkam
mama Danielka i Karolinki
ja to chyba nie najlepiej gotuje bo maly nie bardzo chcial to co mu podawalam ...
wiec wcina sloiki rozniste np.marchewka ziemniak wolowina,albo same warzywka , bardzo lubi tez kurczaka z warzywami

szmina
mamusia Emilki i Filipka
dodajecie troszeczke soli do jedzonka?Emilka nie chce jesc kartofelkow z maselkiem ale jak dodam tyci tyci soli to wcina
a wczoraj jej dalam takiego batonika co to niby od 12 m-cy mozna ale byl mieciutki i zjadla calego bez zadnego problemu
na wierzchu mial taki wafelek cos w stylu oplatka wigilijnego a pod spodem mniam owocowa miekkosc ...wklejam wam foteczke cobyscie wiedzialy o jaki batonik chodzi

a wczoraj jej dalam takiego batonika co to niby od 12 m-cy mozna ale byl mieciutki i zjadla calego bez zadnego problemu

Madziallenka
Optymistyczna
Szmina u nas takich niet... nie widziałam przynajmniej nigdzie!

Ja czasem posolę ociupinkę, ale nie widzę wpływu czy lepiej je...
I taki makaron też chyba kupię i pomidorową bym zrobiła... Macie jakiś przepis? Myślicie że można z takich pomidorków z kartonika albo puszki, bo te świeże to twarde jak kamień...
A od kiedy można już na mięsku gotować zupki? Idę poszukać jakiś info...
Bo tak naprawdę to ja mam nieodpartą ochotę na pomidorową, kuźwa zachciewajki jakieś czy co....

Ja czasem posolę ociupinkę, ale nie widzę wpływu czy lepiej je...
I taki makaron też chyba kupię i pomidorową bym zrobiła... Macie jakiś przepis? Myślicie że można z takich pomidorków z kartonika albo puszki, bo te świeże to twarde jak kamień...
A od kiedy można już na mięsku gotować zupki? Idę poszukać jakiś info...
Bo tak naprawdę to ja mam nieodpartą ochotę na pomidorową, kuźwa zachciewajki jakieś czy co....
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
madzialennka no pewnie ze mozna zupki na miesku!!!miesko to podstawa,na kurczaczku i indyczku zupki gotuje
na skrzydelku bo caly to za duzo i potem Emilka zje te miesko manim mniam a przepis na pomidorowke dla dzieci mam ale to na odpowiednim watku

Podziel się: