reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co oprócz mleczka?

Kasiu, serio, ucierasz jabłuszko małej?? Ale co, dajesz jej tylko jedną łyżeczkę tego samego soku? Raz dziennie? A czy jabłka sa jakies szczególne?? Kwaśne, słodkie? Boję się, zeby srania na poczatku nie dostała. :) A czy coś jeszcze jej podajesz??

reklama
Serio serio :) daję jej łyżeczkę soku raz dziennie, tylko oczywiście nie na raz, bo by się zakrztusiła, wlewam do pysia po troszeczku. A jakie miny przy tym robi, mamy ubaw po pachy! Tylko muszę kupić jakieś inne jabłka, słodsze, mama mi dała jakieś od siebie z ogródka, ale trochę są kwaśne i pewnie dlatego się tak krzywi :) ale otwiera buzie po jeszcze więc pewnie mimo wszystko smakuje. Ja jej zaczęłam dawać właśnie dlatego, żeby srania dostała ;D a tu chała, w poniedziałek będzie 2 tygodnie od ostatniej kupki. Raz jej chciałam dać troszkę soku z buraka- też utarłam (bo podobno pomaga na kupki), ale pluła nim, a jakie miała usta! jak umalowane :laugh: muszę jeszcze spróbować, bo może będzie tak jak z koperkiem- 2,5 miesiaca walczyłam- herbatką koperkową hippa pluła, ułatwiającą trawienie czasem wypiła, a taki z apteki zaparzony, to już w ogóle nie wchodził. A teraz pije właśnie ten z apteki, lekko posłodzony glukozą.

Ja takze zamierzam w połowie wrzesnia do jadłospisu Małej właczyc jabłuszko..poxniej bananka!- mbedzie miała skonczony miesiac.
Teraz daje jej jabłuszko obrane(trzymam)a ona sobie z wielka radoscia je lize..ssie:) 8)

jabłuszko obieram i daję Malutkiej polizać..possać- potem kawałek obkrajam i znowu świeży sobie liże:)

oj ja też chciałabym mojemu coś innego niż mój cyc dać ale muszę trochę jescze poczekac - za malutki jest jeszcze

Dziewczyny, słuchajcie, mam Bebilon Pepti, który kupiłam jak moja córcia miała podejrzenie o alergię... Całe szczęście nie ma jej, ale wiem, że inne dzieci niestety mają :( czy któras z Was używa, bo chętnie się pozbęde.. ??? ???
Jest nieotwarte i ma date waznosci do listopada 2007

P1050383.jpg

P1050386.jpg

Jakby co, piszcie na priva albo bezposrednio na adres wanda_22@o2.pl

reklama
nasza mala dzisiaj dostała jabłuszko do polizania- ale sie przyssała :o, jak zabrałam jej to wielki ryk... kupilismy jabłuszka paulerty- słodziutenkie wiec polecamy

reklama
Do góry