Stokrotka812
Fanka BB :)
Fiore komplecik śliczny, w taki to sama bym chętnie wskoczyła jakbym była mniejsza;-)
Wiolka duza już Twoja królewna
Wiolka duza już Twoja królewna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana do szpitala to koniecznie musisz mieć pampki ,bo w szpitalu wielorazówek nie wolno mieć .Oj dziewczynyy ja juz mialam wózków tyle, ze głowa mała, choc faktycznie nie z górnej półki ale z każdego w sumie byłam zadowolona ale i każdy miał swoje wady. Miałam anmara safari travel, później chicco enjoy, baby design sprint (już drugi w nim jeździ i nadal dzielnie się trzyma), gracco quatrum duo i na wyjazdy, do pociagu itp Dhrytm coTo
Teraz myslę nad takim
HiTreec , EMJOT , Z FOTELIKIEM , 5 GRATISÓW , MJ+ (1941037849) - Aukcje internetowe Allegro czarny z rózem ale zdecydowana jeszcze do końca nie jestem.
As mam pytanko do Ciebie, bo zaineresowałaś mnie tymi wielorazoymi pieluszkami (choc mój mąz uważą, ze na glowę udalam) tylko nieco sie boję, ze nie podolam z praniem pieluch przy 3 maluchów i tak właśnie obmyśliłam taką opcję, ze kupiła bym na poczatek pampki, do szpitala itp i na próbę nieco tych wielorazowych jakby się sprawdziły to bym dokupila jak nie to nie. Myslisz, ze to ma sens? Co ja bym musiala mieć na taką probę?