reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co polecacie dla maluszka?

Niestety to są jedne z tańszych mebli dziecięcych na rynku, poza sieciówkami typu ikea, których nie lubię:/ Z chęcią kupiłabym tańsze, ale muszą mi się podobać, a kupić jak dla mnie ładny komplet mebli poniżej 2 tys. zł graniczy z cudem. 3 tys to i tak niewiele. Jak oglądałam oferty to średnia cen mebli dziecięcych to ok. 4, 4,5 tys. Ale czekam na propozycje, może akurat coś mi się spodoba:)

reklama
bylas moze w sklepie dzieciecym? u nas w Poznaniu sa sklepy w ktorych mozna kupic mebelki taniej, a sa sliczne. my tym razem kupujemy tylko lozeczko, poniewaz mamy dwa pokoje, jeden dzieciy juz umeblowany, a drugi nasz w ktorym poczatkowo bedzie stalo lozeczko:)

martaik jeszcze nie byłam, bo chyba troszkę za wcześnie - nie chcę zapeszyć (pewnie, ja coś by się spodobało to bym już zamówiła). Ale lubię kupować przez internet, bo z doświadczenia wiem, że wychodzi taniej. Myślę, że napewno się wybiorę, ale póki co zostaje mi oglądanie przez neta.

As też mi się podobają te mebelki, co pokazałaś, ale jakoś mi się wydaje, że dużo pokoi dziecięcych jest tak urządzonych.

martaik jeszcze nie byłam, bo chyba troszkę za wcześnie - nie chcę zapeszyć (pewnie, ja coś by się spodobało to bym już zamówiła). Ale lubię kupować przez internet, bo z doświadczenia wiem, że wychodzi taniej. Myślę, że napewno się wybiorę, ale póki co zostaje mi oglądanie przez neta.

As też mi się podobają te mebelki, co pokazałaś, ale jakoś mi się wydaje, że dużo pokoi dziecięcych jest tak urządzonych.
Z moich znajomych nie ma nikt .
Dominuje zdecydowanie IKEA lub po prostu jakieś łóżeczko ,komoda i szafa.:tak::tak:
A z drugiej strony dla żadnego z dzieci nie miałam takiego kompletu mebli i wychowały sie .;-);-)
Dla Kubusia miałam łóżeczko z szufladą i komodę z BRW ,której używam do teraz i jest w idealnym stanie .:rofl2::rofl2:
Nad takim rozwiązaniem z BRW też myślałam ,ponieważ te meble rosną razem z dzieckiem.;-)
problem polega jedynie na tym ,że nie ma tam komody z przewijakiem i łóżeczka .

wiesz? prawda jest taka ze wszystkie pokoiki dzieciece sa dosc mocno do siebie podobne, nawet jesli meble sa inne to wygladaja podobnie

Zgodzę się z Tobą, bo są urządzone w podobnym charakterze, dlatego mi zależy, żeby chociaż meble były inne:)

bedziesz musiała sie bardzo postarac aby w natloku tych wszystkich przydatnych i niezbednych rzeczy dla maluszka mebelki nie "zginely", u nas w otoczeniu misiaczkow, samochodow itp. mebli nie widac:)

mnie sie jeszcze podobaja baby vox:
VOX - Pokój dziecięcy
np magellan albo simone. i ceny nie najgorsze
osobiscie ja nie chce zadnych kolorowych czy w zwierzatka, zeby dziecko mialo je jeszcze na pozniej. ozdoba beda zabaweczki, posciel i kolorowe sciany :) mam nadzieje, ze meble wytrzymaja na pozniej :) chyba ze wczesniej skoncza jako opal do kominka ;)

reklama
bedziesz musiała sie bardzo postarac aby w natloku tych wszystkich przydatnych i niezbednych rzeczy dla maluszka mebelki nie "zginely", u nas w otoczeniu misiaczkow, samochodow itp. mebli nie widac:)
dokładnie masz rację .Meble widać przez pierwsze 6 miesięcy potem są zastawione akcesoriami.
Mata edykacyjna,pchach,kosiarka,odkurzacz,samochodziki,laleczki ,huśtawki itp,itd...:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry