reklama
Paula21
Grudzień '07
paulinka niebieski!!! 

suse u nas na pewno będzie niania elektroniczna ale tylko z dźwiękiem ;-) Domek mały i parterowy więc starczy :-)

suse u nas na pewno będzie niania elektroniczna ale tylko z dźwiękiem ;-) Domek mały i parterowy więc starczy :-)
Co sądzicie o tym kremie?
Linoderm Plus z alantoiną na odparzenia LINOMAG (2159322761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy może lepiej ten:
Linoderm Plus z pantenolem krem LINOMAG 50ml (2159322762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Linoderm Plus z alantoiną na odparzenia LINOMAG (2159322761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy może lepiej ten:
Linoderm Plus z pantenolem krem LINOMAG 50ml (2159322762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
natalka1704
Fanka BB :)
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja tez takiej uzywamannte ja akurat ci nie doradze która lepsza bo poprostu nie wiem ale ja zakupilam tej firmy ale maśc LinomagZobacz załącznik 448518
anik.
Mama Krzysia :)
Mnie położna w szpitalu też kazała kupić Linomag... więc też się zaopatrzę w nią 

Kupujecie/macie te lampy nagrzewajace nad przewijak?
Ja dostalam taka ale z racji tego ze mam dom eco z ogrzewaniem podlogowym mega cieply to nie uzylam jej ani razu...jak bylo troche za zimno to wlaczalam na chwilke zwykla podreczna farelke.
Ja dostalam taka ale z racji tego ze mam dom eco z ogrzewaniem podlogowym mega cieply to nie uzylam jej ani razu...jak bylo troche za zimno to wlaczalam na chwilke zwykla podreczna farelke.
Suse ja nic takiego nie kupuję. U nas w mieszkaniu jest bardzo ciepło, pomimo, że tylko jeden kaloryfer jest czynny w pokoju. Ale przez mieszkanie idą rury od centralnego ogrzewania i naprawdę dają czadu. Przy zamkniętych oknach zdarza się 24 stopnie. A na przewijaku zawsze można podkład rozłożyć albo pieluchę tetrową i nie będzie dziecku zimno.
reklama
Kupujecie/macie te lampy nagrzewajace nad przewijak?
Każdy oczywiście robi jak uważa, ale ja uważam, że to już lekka przesada, no chyba że ktoś nie posiada ogrzewania w domu, albo okres grzewczy się zaczął a jest zimno, no nie wiem. Farelka właśnie może być rozwiązaniem, albo jakiś elektryczny grzejnik, a nie lampa nagrzewająca. Kojarzy mi się to z kwoką nad kurczaki

Podziel się: