reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Gratulaccje dla wszystkich dzieiciaczków na przeokoliczność nowych umiejętnosci!!!! W końcu i ja się doczekałam. Mateuszek zakumał jak mozna przewracac się z brzuszka na plecki.:tak:

A co do trzymania butelki "siam" to wydaje mi sie, ze się nie doczekam, bo On jak pije mleczko, to mizia się pielucha obiema rączkami po buzi, zasłania sobie oczy, zatyka nos i co nie tylko. Co za jajcarz...

reklama
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW!!!! SUPER SIĘ ROZWIJAJĄ!

Karolinka też swego czasu przesuwała sie do tyłu tylko i wydaje mi się ze właśnie od tego wzięła się nazwa RACZKOWANIE :-D

Ach te nasze dzieciaczki,niedawno ujrzaly swiatlo dzienne a juz kombinuja z raczkowaniem i siadaniem.Zaraz beda chodzic i broic...Jak ten czas szybko leci.Nim sie obejrzymy beda jezdzic na rowerze,nartach,lyzwach potem sie zakochaja,zostaniemy babciami;-) i badziemy dziergac na drutach ubranka dla naszych wnuczat:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zatem gratulacje dla nowych umjejetnosci wszystkich szkrabikow!!

Hi, hi;-) a ja muszę się nauczyć jeszcze dziergac na drutach. Kiedyś się robiło coś takiego na pracy technika w podstawówce. WIęc jeszcze troche....
Ale prawdę mówiąc ten czas biegnie za szybko, chciałabym się dłużej nacieszyc pewnymi chwilami z maluszkiem, póki nie pyskuje i nie tupie nogami:rofl: . Bo w swoim czasie nasze słodkie szkraby bedą chciały nas poustawiać.:szok:

priscilla i na was przyszla pora - gratulacje
papajka nie dosc ze nie zniechecila to pewnie wlasnie zachecila :)
zuzia - taka pozycja jest calkiem naturalna :) pod warunkiem ze dziecko samo do niej dochodzi :)
joaska greatulacje dla JAgody ;D
lidijka i Mateusz ma nowe umiejetnosci :) brawo

W końcu udało mi się przyłapać zdjęciem Jagodę jak je nóżki :) Nie wkleję jednak zdjęcia, bo oczywiście jest golutka.

reklama
Do góry