reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

Karola, moja Wiki obiadki jada w przedszkolu, więc obiad może być na ostro, bo ona zwyczajnie i tak nie jest zainteresowana:tak: Zdarza się, że najwyżej zupę zawoła, a tych raczej ostrych nie robię.
Wczoraj ziemniaki, pierś panierowana i kalafior, dziś żurek z jajem i białą:tak:.

reklama
My czasem jak robimy ostro to przed dodaniem mocnych przypraw odkładamy Emilce w łagodnej wersji ja teraz też w sumie jadam łagodniej a R w większości w pracy wiec robię tylko łagodniejsze wersje ;-)

u nas strogonow

a bo ja już sie zakręciłam.no i wczoraj opowiadałam jak to Wasze maluchy wcinają wszystko- bo w sumie nie wiem czemu stwierdziłam że to co tu napisane to wcinają nasze brządce.
a no to nie jest u nas jednak źle i Szymek nie odstaje od normy.

smacznego :)

reklama
Do góry