reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

o samych pysznosciach ostatnio tu byla mowa. A salate i ja lubie tez, tyle ze nie ze smietana a jogurtem naturalnym. :)

a dzis to sama nie wiem co u nas bedzie. na pewno ogorkowa z wczoraj .

reklama
rosmerta zrobiła mi ochotę na szparagi (białe), gulasz i jak dam rade to młode ziemniaki

ktoś robił, jadł ciasto tulipan :confused:

o matko jaka nazwa tulipan.

u nas dziś zupka jarzynkówka dla mnie i Szymcia a dla naszego taty spagetti.

czasem jak czytam co robicie na obiad to jestem w szoku że Wasze pociechy takie dania wcinają.A ja myślałam ,że z Szymkiem nie mamy problemu.No a jednak nie.Kurczaka na ostro by nie zjadłczy sosu czosnkowego bądź sosu chrzanowego.

u nas Szymek wybrał dziś na obiad sznycle, mini marchewkę gotowaną i talarki ziemniaczane.

reklama
Karola Hubek wołowiny nie je w sosie chrzanowym, dla niego jest osobno w sosie pomidorowym zrobiona cielęcinka :tak: ale szpinak to juz wciągnie no i ziemniaki do tego (uwielbia ziemniaki - ostatnio zjadł 3 :szok:sporej wielkości na obiad + miesko + szparagi)
na ostro tez mu nie daje żadnych potraw, doprawione tak, ale pikantne nie

Do góry