Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziś naleśniki z twarogiem podsmażane na chrupko i obowiązkowko z bitą śmietą-wersja SZymka moja to cukier puder.
a na jutro kurczak pieczony w piekarniku w miodzie i winie.muszę go dziś natrzeć przyprawami.no i chyba upiekę biszkopt z bitą śmietaną i owocami zrobię- ale to na jutro oczywiście.
jeszcze nie wiem czy ziemniaki czy frytki ale napewno pierś kurczaka w wędzonym boczku i myślę nad surówko bo nie wiem co pasuje...jakoś wena mi siedła:--cool:
żeberka bym oddałą ale kapustę oj chętnie- szkoda żem oje chłopaki nie lubią takiej kapusty a dla samej to mi się nie chce robić.ja to muszę robić obiady na naszą trójcę.
dziś spagetti dopiero skończyłam robić sos tym razem wyjątkowo dodałam posiekane liście mięty z tarasu -polecam fajnie nadaje smaczek.zaraz gotujemy makaron i jemy.