reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
bób 24 zeta z zeszłym tygodniu był po 30 złotych ..woreczki 500g
fasolka 12-10
szparagi małe (cieńskie ) po 4 kupiłam a duże po 6 zeta

a na obiad właśnie:dry: nie wiem

no ja kupiłam sobie bób
a w moim przydomowym sklepie:bób 16zł /1kg fasolka zielona 12zł/1kg żółta 10zł/1kg pomidory krajowe 5,50zł/1kg truskawki 5zł/1kg tyle z cen bo nic więcej nie kupowałam to i tak dziwne że zapamiętałam ale to z myślą o Was.

ogórkowa
zrobiłam już bananowca z galaretką i ciacho rośnie na rogale z marmeladą ;-):-) może będzie co świętować wieczorkiem (się okażę:ninja2: )

u mnie dewolaj buraczki i fasolka szparagowa :tak:

Karola to tanio bób.... u nas dziś po 28zl/kg i wszystko przed weekendem podrożało

ja osobiście za bobem nie przepadam, jak juz jest ugotowany to trochę zjem, ale nie ze bym jakoś specjalnie miała na niego ochotę

u nas dziś były smazone camemberty (oczywiście light;-)) kalafior gotowany i szparagi - u nas szparagi po 4zł pęczek

To u nas chyba najtanszy bób,bo po 12 zł za kg. I tak nie kupiłam,jeszcze poczekam jak bedzie po 6:-D:tak:

narobiłyście smaku tym bobem ale trochę szaleństwo 500g za 14 zeta jeszcze. Nie poczuję ze zjedliśmy 0.5kg..tez czekam jak Tycia :-D na 6;-)

rosół :rofl2:

reklama
Do góry