reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

Szymek pewnie by pyał gdzie mięsko przy tym bakłażanie.

a my dziś mieliśmy rybki:obowiązkowo dla Szymka pstrąg, a dla odmiany sandacz i lin do tego moja sałatka letnia ( pomidory, słodka cebula, ogórki i koniecznie mięta no i oliwa z oliwek).

reklama
a u nas z wczorajszego grilla została mi pieczona szynka więc zrobiłam ją w sosie pieczeniowym a dla Szymka kotlecik z kurczaka zrobię do tego ziemniaczki mizeria dla malca a my małosolne ale bardziej już niestety ukiszone.

u mnie dziś ziemniaki szpinak i kotlet z piersi ...była jeszcze ryba ale takie paskudztwo że pies zjadł heh

no i leczo dla chętnych na dokładkę z cukinią

mmm na takie leczo to bym miała ochotę...:sorry::-) jak wróce z Krakowa to koniecznie muszę zakupic cukinie, kabaczka i upichcic leczo takie własnie:tak:

u nas dziś zupa jarzynowa, a dla mnie gołabek jeszcze od wczoraj:-) ja w ogóle to chyba wielorybem zostane w tej ciązy, bo ciągle jem i apetyt mam nieziemski, bo jak tylko zgłodnieje to zaraz mdłosci się nasilają, no więc jem bo wtedy lepiej się czuje:-D i tak w pracy zjadam pewnie 3 sniadanie + jedno w domu, do tego jakies owoce itp, potem w domu obiad, podwieczorek i kolacja obowiązkowo, czasem nawet dwie:zawstydzona/y: dobrze, że duzych porcji zjadac nie moge to nie wychodzi tego az tak duzo:sorry:

reklama
Do góry