reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

ja osobiście nie lubię ryb z folii bo są jak gotowane dla suma bym spróbowała.a go się tak świeżego mrożonego w całości kupuje???
my dziś mieliśmy gołąbki u teściowej a jutro zaprosiła nas na placek po cygańsku.

reklama
u nas dziś pieczony kurczak, a na jutro mama szykuje juz mi fasolke po bretonsku - jakos przy mdłościach checi na gotowanie obiadu brak,a jeśc cos trzeba...:sorry: resztę dni jakos musze dac radę:eek:
Jak ja sobie przypomnę jak nie znosiłam gotować podczas ciąży z Olim, to na samą myśl mi niedobrze:sorry: Współczuje rosmerta, oby Ci to jak najszybciej minęło, bo to strasznie uciążliwe jest:sorry: Ciąże to ogólnie dziwne okresy, zwłaszcza z tymi drażliwościami na zapachy, z Victorem za to nie lubiłam używać kosmetyków, żeli pod prysznic, szamponów... pamiętam, że mąż mi szukał tego najmniej zapachowego zawsze, żebym mogła się czymś umyć:-p Do tej pory zresztą mam uraz do Dove, choć kosmetyki te bardzo sobie cenię:-p

U nas dzisiaj kurczak pieczony, ziemniaki z koperkiem i sałatka:-)

u nas barszcz ukraiński ...Emilka stwierdziła że najwspanialsza zupka na świecie aż idzie zwariować ;)

i może budyń z sokiem malinowym na podwieczorek tylko że zapomniałam kupić ;)

reklama
Do góry