reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
mmm, na takie smazone na masełku kurki to bym miała ochotę....:sorry2:

u nas dziś ryż z warzywami

wasze dzieci jedzą jeszcze obiadki w domu jak zjadają w przedszkolu??? moje dziecko różnie, raz cos tam zje z nami, raz niebardzo chce - przynajmniej odrazu wiem, czy zjadł ładnie w przedszkolu czy nie;-)

dziś schaboszczaki brokuły marchewki ziemniaki

Szymek wcina z nami bo my jemy o 16 a w przedszkolu obiad o 12 to jak jadę o 14 to zawsze coś dla niego mam albo bułkę z serem i obskubie ser, lub rogalika z dżemem.

ogórkowa i placuszki bananowe z cukrem pudrem;-)

Victor w przedszkolu zjada jakiś rogalik, bułkę albo coś w tym stylu i wypija soczek, a po powrocie do domu zupę ok. 13, a później drugie danie jak tata wraca z pracy, czyli tak ok. 16:tak:

mmm, na takie smazone na masełku kurki to bym miała ochotę....:sorry2:

u nas dziś ryż z warzywami

wasze dzieci jedzą jeszcze obiadki w domu jak zjadają w przedszkolu??? moje dziecko różnie, raz cos tam zje z nami, raz niebardzo chce - przynajmniej odrazu wiem, czy zjadł ładnie w przedszkolu czy nie;-)

Kuba je obiad o 11.30,a potem ma podwieczorek(dzis np. kakao i drożdzówka),wiec je tylko kolacyjke gdzies o 17.-17.30.Potem na noc wypija mleko.

A ja dzis zupka warzywna i gotuje teraz kukurydze.

reklama
Do góry