Gosia903488
Fanka BB :)
Na tym widzę lekką kreskę. Ale po co się katować, nie lepiej zrobić betę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na tym widzę lekką kreskę. Ale po co się katować, nie lepiej zrobić betę?
Jeżeli po terminie miesiączki test i beta są ujemne, to ciąży nie ma. Możliwe że po prostu spóźnia się okresCzesc dziewczyny,mam pytanie czy moze ktos slyszal o sytuacji ze pomimo ujemnego testu na bete z krwi ciaza jednak byla?Od pewnego czasu mam oznaki ciazy takie jak bol piersi,podbrzusza, owulacja przypadala na 31 grudnia,8 stycznia pojawilo sie lekkie plamienie, store trwalo do nia nastepnego.Wczoraj rano test pokazal jedna blada kreske,dzisiaj test powtorzylam ale niestety wynik wyszedl negatywny dlatego postanowilam zrobic badanie krwi ,niestety wynik to <0,1,okres powinnam dostac 2 dni temu,poki co nie ma ,sama nie wiem co o tym wszystkim myslec![]()
Obawiam sie ze tak jest ,tylko nurtuje mnie skad objawy ciazy skoro jej nie ma :/Jeżeli po terminie miesiączki test i beta są ujemne, to ciąży nie ma. Możliwe że po prostu spóźnia się okres
Możliwe, że czekasz lub obawiasz się ciąży i doszukujesz się jej objawów. Psychika potrafi robić takie psikusyObawiam sie ze tak jest ,tylko nurtuje mnie skad objawy ciazy skoro jej nie ma :/
Takie objawy występują również przed @ , beta na maxa ujemna, nie ma ciazyObawiam sie ze tak jest ,tylko nurtuje mnie skad objawy ciazy skoro jej nie ma :/