reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
ja według różnych wersji mam termin od 18 do 25 lipca więc też bedę tu z Wami czekać,chciałabym wcześniej,ale mam przeczucia że mała nie bedzie się spieszyć;-)
Ja wg usg ze stycznia na 17go ;) także bardzo podobnie ;) i też czuję, że młody będzie chciał zostać w brzusiu jak najdłużej :p

Jestem już po wizycie. Dzisiaj poszło szybciutko i wyszłam zadowolona :) Wszystko z małym dobrze - 34tc, waga 2650g, brzuszek nadal ciut większy, ale wzrost proporcjonalny.
Mały oczywiście najpierw nam pokazał, że jest chłopcem, tak w razie czego, żebyśmy nie zapomnieli :) Buźkę zasłaniał rękami i nogami, ale dziś lekarce się udało cyknąć śliczne foto w końcu! :D

W końcu też mam wstępny termin cc ustalony na 7.7 :) Lekarka będzie próbować przyspieszyć o tydzień, ale na chwilę obecną nie mają wolnych terminów. Mam czekać 2 tyg na potwierdzenie daty.

Mam zapisaną insulinę nocną. Aplikuję ją o 22, zaczyna działać po 10 godzinach. Wczoraj pierwszy raz wkłuwałam i dziś cukier na czczo ok ale po śniadaniu już nie. :(
Wiem że każdy organizm inaczej reaguje na różne produkty ale u mnie, mam wrażenie, jest tak że jednego dnia chleb orkiszowy obniża mi wynik a następnego już nie. Strasznie mnie to wszystko dołuje... Dziś kupiłam sobie chleb o niskim indeksie glikemicznym, zjem na kolację i zobaczymy jak to będzie.
Ogólnie widzę że przez tą cukrzycę dość mocno podupadła moja psychika...

Lila, pokazuje :)
Policzki to ma takie pulchne dla babć do podszczypywania :p

Załączniki

• baby.jpg
    baby.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 120
Jestem już po wizycie. Dzisiaj poszło szybciutko i wyszłam zadowolona :) Wszystko z małym dobrze - 34tc, waga 2650g, brzuszek nadal ciut większy, ale wzrost proporcjonalny.
Mały oczywiście najpierw nam pokazał, że jest chłopcem, tak w razie czego, żebyśmy nie zapomnieli :) Buźkę zasłaniał rękami i nogami, ale dziś lekarce się udało cyknąć śliczne foto w końcu! :D

W końcu też mam wstępny termin cc ustalony na 7.7 :) Lekarka będzie próbować przyspieszyć o tydzień, ale na chwilę obecną nie mają wolnych terminów. Mam czekać 2 tyg na potwierdzenie daty.
Gratuluję wizyty. Fajna data na cc. Szczęściarzem będzie.
Mam zapisaną insulinę nocną. Aplikuję ją o 22, zaczyna działać po 10 godzinach. Wczoraj pierwszy raz wkłuwałam i dziś cukier na czczo ok ale po śniadaniu już nie. :(
Wiem że każdy organizm inaczej reaguje na różne produkty ale u mnie, mam wrażenie, jest tak że jednego dnia chleb orkiszowy obniża mi wynik a następnego już nie. Strasznie mnie to wszystko dołuje... Dziś kupiłam sobie chleb o niskim indeksie glikemicznym, zjem na kolację i zobaczymy jak to będzie.
Ogólnie widzę że przez tą cukrzycę dość mocno podupadła moja psychika...
Ja też rano moge mniej niż wieczorem. I ruch pomaga zabijać cukier. Głowa do góry. Już niedaleko

reklama
Do góry