Co robiłaś na lekcji biologii, że uważasz, iż z grudniowego stosunku może dojść do zapłodnienia w lutym?Zawsze gdy rozrabiałam nie było tam nic a nic...![]()
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I dalej nic tam nie ma. Po prostu masz cos z głową[emoji2272]
Zawsze gdy rozrabiałam nie było tam nic a nic...![]()
coca
Fanka BB :)
Zawsze gdy rozrabiałam nie było tam nic a nic...![]()
Czytałaś instrukcje obsługi tego testu ciążowego? Powinno tam być napisane gdzie i jak powinna wyglądać kreska testowa w przypadku ciąży. Jeśli jest innego koloru, jest pozioma, ukośna, w kształcie serca lub przesunięta itp itd ciąży nie ma. Chcesz mieć pewność? Zrób betę z krwi. Zaoszczędzisz $.
Przeciez to by byla juz jej 348 beta [emoji23] ale przrciez moze urosnąć [emoji2272]
Czytałaś instrukcje obsługi tego testu ciążowego? Powinno tam być napisane gdzie i jak powinna wyglądać kreska testowa w przypadku ciąży. Jeśli jest innego koloru, jest pozioma, ukośna, w kształcie serca lub przesunięta itp itd ciąży nie ma. Chcesz mieć pewność? Zrób betę z krwi. Zaoszczędzisz $.
Ona już robiła betę dwukrotnieCzytałaś instrukcje obsługi tego testu ciążowego? Powinno tam być napisane gdzie i jak powinna wyglądać kreska testowa w przypadku ciąży. Jeśli jest innego koloru, jest pozioma, ukośna, w kształcie serca lub przesunięta itp itd ciąży nie ma. Chcesz mieć pewność? Zrób betę z krwi. Zaoszczędzisz $.

coca
Ona już robiła betę dwukrotnie [emoji12]
To gdzie jest problem? [emoji2955]
I od ostatniego stosunku (w grudniu) miala juz 2 miesiaczki[emoji23][emoji23][emoji23] problem? Gdzies miedzy prawą a lewą półkulą[emoji41]
To gdzie jest problem? [emoji2955]
HeraUnique
Powiedz, że jesteś trolem, albo że masz 13 lat bo nie wierzę, żeby dorosła kobieta takie bzdury od dłuższego czasu tu wypisywała. Ile wątków założysz? Ile razy jeszcze emusisz przeczytać ŻE NIEMOŻLIWE ŻEBYŚ BYŁA W CIĄŻY ZE STOSUNKU W GRUDNIU!!! Testy masz negatywne, chyba że sobie dorysujesz tą 2 kreskę. O co Ci właściwie chodzi? Marzysz, żeby tego faceta na dziecko złapać? Czy o co chodzi?Zawsze gdy rozrabiałam nie było tam nic a nic...![]()
Mama_malarka
To nie jest normalne. Testy są negatywne, a Ty nie jesteś w ciąży. Przestań je robić bez sensu.
reklama
E
Em82
Gość
Problem jest w tym, że ona jest w ciąży z plemnikiem z grudnia ale beta i testy robią ją w bambuko i ją perfidnie okłamują [emoji4]To gdzie jest problem? [emoji2955]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.