reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z seksikiem???

oj ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć - implanty, zastrzyki:tak:
no a my jeszcze nie byliśmy na wizycie kontrolnej bo jak chialam się wybrać to sie okazało, że pan dr nasz kochany juz na urlopie
więc przeczekamy

reklama
Implant juz wlozony, trwalo to 5 min i nic nie bolalo (znieczulenie miejscowe). 28 sierpnia 2011 roku maja mi go wyciagnac, a za 6 tyg. do kontroli.
Juz nie musze pamietac o tabletkach;-).

Fajna sprawa z tym implanetm . Tylko tyle że wyczytałam w internecie że kosztuje to ok.900 zł bo jest to sprowadzane z Anglii i ma to kształt rurki którą montuje się na ramieniu.
No ale niech się wypowie Beaa..

Juz nawet zapomnialam o tym implancie;-). Jest on bardzo slabo wyczuwalny- troszke mniejszy od malej wsuwki do wlosow. Ma on zaczac dzialac po 7 dniach od wlozenia. W kazdej chwili moge pojsc do kliniki i to wyciagnac- jesli nie chcialabym tego miec przez 3 lata.Super sprawa, tylko w Polsce troche droga. Jednak liczac koszta tabletek*3 lata, chyba wychodzi tak samo lub nawet taniej.

no to o tyle dobrze,ze tu za darmo:tak:
Ja sie tez decyduje na ten implant,skoro malo widoczny i mozna w kazdej chwili usunac.Musze sie tylko wybrac do szpitala ,bo u mnie w przychodni nie zakladaja.Moze jutro sie tam przejde.

reklama
a te zastrzyki....
po przeczytaniu ulotki stwierdzam, ze chyba po tym jednym wstrzyknieciu, kiedy juz przestanie dzialac to prejde na tabletki- jakos mniej skutków ubocznych maja:dry:

Do góry