reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
ja dzis się za generalne porządki w szafach zabrałam, czytam książkę i gram w kulki na FB ;-) a na wieczó mam zaplanowane prasowanie
ale dopiero jak się ochłodzi, :-)
C
cobra18
Gość
ja sie rozbiore i bede ciuchow pilnowac !
nie no,zartuje
nie no,zartuje
nie no,zartuje
ty dobre

nie no,zartuje
moj tak zawsze gada ,jak ci sie nudzi rozbierz sie i pilnuj ubrania

wyśpijcie się dziewczyny na zapas:-) i jedzcie to co później będziecie zmuszone odmówić sobie
a to sie tak da wyspac na zapas? :-) mi sie nie udaje - budze sie o 6 i nie moge zasnac.
A z jedzeniem to nadrabiam... truskawki jem kilogramami :-)
kpi23
Fanka BB :)
ja wcinam truskawki, załatwiam wszystkie zaległe urzędowe sprawy (nie stoję w kolejkach
) i prasuję, ogarniam mieszkanie ... tylko nogi szybko wysiadają niestety ...; (
Ja jestem w 5. miesiącu ciąży, ale nie pracuję, więc też jakoś staram sobie zorganizować czas. Od nadrabiania zaległości książkowych i filmowych, poprzez zakupy i spacery - jak tylko mam siły, bo ten upał mało sprzyja:-( Ale też chodzę na różne spotkania dla ciężarnych - na przykład na sobotę zapisałam się na bezpłatne spotkanie dla "brzuchatych" u dentysty (Orident Poznań). Podobno fajna rzecz - o tym, jak karmić, jak to co jem wpływa na dzidzię i takie tam. Poza tym ten czas jakoś i tak szybko mi ucieka i już się nie mogę doczekać rozwiązania. A te puzzle to fajny pomysł - przypomniało mi się, że mam jakieś 3 pudła w piwnicy, więc chyba je odświeżę:-)
reklama
Podziel się: