phantas
Majóweczka 2005
Cześć Olu :-)
Dzisiaj znów do castoramy, wróciłam przed 22. Jutro ma mi już skończyć tą moją ubikację. Zobaczymy.... bo dzisiaj jak usiadłam na kibelku to zobaczyłam sporo do poprawy. W sumie to nie powinnam za bardzo wybrzydzać bo przecież on powiedział, że za wszystko co u mnie zrobi weźmie 300 zł. Niby pracy nie jest dużo, ale to małe pomieszczenie więc się niewygodnie pracuje i do tego jest jeszcze czasochłonne, bo jak coś zrobi to musi poczekać aż wyschnie :-(
No nic zobaczymy.
Dzisiaj znów do castoramy, wróciłam przed 22. Jutro ma mi już skończyć tą moją ubikację. Zobaczymy.... bo dzisiaj jak usiadłam na kibelku to zobaczyłam sporo do poprawy. W sumie to nie powinnam za bardzo wybrzydzać bo przecież on powiedział, że za wszystko co u mnie zrobi weźmie 300 zł. Niby pracy nie jest dużo, ale to małe pomieszczenie więc się niewygodnie pracuje i do tego jest jeszcze czasochłonne, bo jak coś zrobi to musi poczekać aż wyschnie :-(
No nic zobaczymy.

zaczekaj az mała bedzie miała 3-4 latka i wtedy można myślec nad takim czymś. zdecydowanie za wcześnie na takie pojazdy
.
, dobrze, że mi się go sprzedać udało
, bo jeździć to nim się nie dawało a K. za wysoki jest, jak się nauczył już super dobrze jeździć rowerkiem (jak miał 2 lata i 10 miesięcy) to musieliśmy mu 16" rowerek kupić bo na mały rowerek 12" też już był za duży. Ale on jest bardzo wysoki facet jak na razie.