Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja swojego mam już dosyc.Jak co chwile mam odświeżac strony to mnie trafia dlatego musze go zmienic.Do tej pory cały czas byłam na radiówce i nie narzekałam,ale tu mam go dosyc
z radiowka to faktycznie zalezy od meijsca.
ja tez mialam zmeinic bo jak juz jest awaria to nie spieszy im sie z naprawieneim, a do tego serwis jest czynny tylko od poniedzialku do piatku, pozniej nawet nie ma jak zglosic awari.
ale u nas jzu firma od ktorej mam neta zaczela kable ciagnac wiec wole zosatc na ich warunkach i przede wszytkim na cenie jaka mam za neta.
Julcia jak to Julcia rośnie i rozrabia.Na Mikołaja kupiliśmu jej kuchenke w Biedronce więc mam teraz kucharke w domu.Od 6 rano gotuje obiady...glowa mnie już czasami boli od tego szumu bo kuchenka wydaje dżwięki jak włanczasz kurki- wydaje odglosy gotowania,
czesc
ja też anuli nie pamiętam
byliśmy dzisiaj w Niemczech na szybkich zakupach. kupiłam Zosi bluzeczki po 2,3 euro i skarpetuszki i rajstopki, też tanie teraz biorę się za sprzątanie łazienki bo o 16 mamy gości na noc.
Bruno jest boski, a ja walcze z laktacja, a raczej z laktatorem o utrzymanie laktacji. czasem juz nie mam sily i chetnie przestalaym go karmic swoim, ale szybko przychodzi otrzezwienie, dla niego to wazne, ja sie moge przemeczyc. a i tak sie dokarmiamy modyfikowanym....