reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzisiaj mam coś a'la wigilię w pracy. O 16-tej. Szefowa kupiła nam wszystkim prezenty - my oczywiście jej też. Mam nadzieję, że się szybko skończy. Jestem zmęczona.
Tafojka - co dzisiaj na obiadek robisz?? Ja mam ochotę na zapiekankę, ale taką zwykłą, z pieczarkami i serem na bagietce :-)

ja zrobiłam tylko warzywa na patelnie dla Tomka i dzieciaków i Fiodorwi kaszę jęczmienną i fasolke szparagową zielona, super mu ekstra smakowało...

Ostatnia edycja:
hej.
my w sylwestra jedziemy do Poznania na rynek.... chyba.. tafi będzie coś ciekawego? jakiś zespół? wiesz cos o tym??? ewentualnie skoczymy do Wrocławia:happy:
phantas to super że bedziesz razem z P na sylwku,bo samej w domu to trochę dziwnie,tymbardziej że on byłby gdzieś tam z kumplami:eek:

hej.
my w sylwestra jedziemy do Poznania na rynek.... chyba.. tafi będzie coś ciekawego? jakiś zespół? wiesz cos o tym??? ewentualnie skoczymy do Wrocławia:happy:
phantas to super że bedziesz razem z P na sylwku,bo samej w domu to trochę dziwnie,tymbardziej że on byłby gdzieś tam z kumplami:eek:

niestety Natuś nic nie wiem, bo mnie to nawet nie interesuję, bo nigdzie nie wychodzimy, ale poszperaj w necie na pewno będzie napisane!

witam wieczorem:)

Phantas ja mowilam ze Oli ma dosc duza noge, ale corka mojej kolezanki ktora jest w jej wieku tez ma 27.

a tak wogole widze ze temat sylwka... ja pewnie nie ebde miala zkim zostawic Oliwi i zosatne z nia w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry