reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a poza tym byłam wczoraj u koleżanki i właśnie wczoraj zmarł jej ex mąż :-(
pił pił wylądował w szpitalu (nie pierwszy raz) miał operację udała się ale po zmarł
[*]

właśnie przyszedł kolega z pracy i dał nam kartkę, zeskanowałam ją i załączam. Jak możecie coś przelać to przelejcie na konto - dzidzia jest w fundacji jakiejś zarejestrowana i to jest konto tej fundacji - tylko trzeba napisać dla kogo. U nas zbierają kasę na całej budowie, nawet Ci pracujący u nas Rumuni się zrzucili.

skanujoa2.jpg

Phantas - nie chciałabym być podejrzliwa ale niestety w tych sprawach jestem. U mnie ostatnio też chodziła taka kartka - kolega zaczął grzebać dokładniej w historii chłopca i okazało się że fundacja o niczym nie wie i wszystko było podpuchą...czy masz pewność że to nie jest?

A tak w ogóle to cześć

reklama
czechow - nie - pewnie że nie mam. Przyszedł do nas znajomy z ta kartką, że to dziecko jakiegoś znajomego. Mówił że operacje są drogie, że będzie musiał mieć 4. Ale tak naprawdę to nie wiem czy to jego kolega bo to było coś takiego "to synek naszego kibica". Chłopak, który to przyniósł na pewno by nie chciał nikogo naciągnąć, ale nie wiem jak ta osoba, która to przyniosła. U nas jak już wspomniałam nawet Rumuni się zrzucili. W ciągu godzinki chłopaki zebrali 500 zł.
Ja też jestem podejrzliwa, ale tak na prawdę nie można z góry zakładać, że każdy chce nas naciągnąć. Ja jeszcze nigdy nie sprawdzałam, więc nie wiem ile razy dałam się naciągnąć. Mam nadzieję, że albo niewiele, albo ani razu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry