reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

kurde zonia chora. w buzi powychodzily jej jakies strupki,nie je nie pije bo ja boli, goraczkuje kaszle, do tego czwórki jej wychodza dziąsła opuchnięte :-(
ale sie martwie.

reklama
Hej,ja na chwilkę. :-p ;-)

Właśnie wróciliśmy z zakupów - kupiliśmy przy okazji Zuzi w Biedronce takie gigantyczne auto z klockami i teraz się Dzieci (czyt. Zuzia i G. :-p :laugh2: )bawią nimi na podłodze. :-D :-D :-D :-p

Rano miałam wychodne :cool2:,więc poszłam stracić kase od Teściowej i wyobraźcie sobie - w końcu kupiłam sobie jakiś ciuch!!! :szok: :szok: :szok: Czarne jeansy (pierwszy raz mam taki ich kolor :sorry:) i czarną bluzko - tunikę z mega dekoltem (G. powiedział,że nigdzie mam w niej nie wychodzić :laugh2: :laugh2: :laugh2:). :-p :-D Ale jestem uradowana,hihihi. :-D :-p :-D :zawstydzona/y:

Natka,zdrówka dla Zoni! :tak: :tak: :tak:

Ok,zmykam życząc miłego popołudnia! :-) :-) :-)

hi

Aga po odpis wyroku to samej się pisze podanie czy są gotowe druki ?
i za ile mam kupic znaczki bo nie pamiętam ?:zawstydzona/y:

hello babeczki

Kacper u taty , młody śpi
a ja się muszę naklikać zanim mnie odetną

ALE BĘDĘ T.ĘSKINIĆ ZA WAMI :-(

hi

Aga po odpis wyroku to samej się pisze podanie czy są gotowe druki ?
i za ile mam kupic znaczki bo nie pamiętam ?:zawstydzona/y:

hello babeczki

Kacper u taty , młody śpi
a ja się muszę naklikać zanim mnie odetną

ALE BĘDĘ T.ĘSKINIĆ ZA WAMI :-(
My tez za Toba
a wiesz kiedy bedziesz miala jakis inny net???
jesli chodzi o wyrok Basiu to ja czekalam,az mi do domu przysla i bym sie nie doczekala,w koncu zadzwonilam i facetka mi powiedziala,ze musze napisac wniosek,druk na informacji,wiec jest pewnie uniwersalny i kupic znaczek 12 zl

My tez za Toba
a wiesz kiedy bedziesz miala jakis inny net???
jesli chodzi o wyrok Basiu to ja czekalam,az mi do domu przysla i bym sie nie doczekala,w koncu zadzwonilam i facetka mi powiedziala,ze musze napisac wniosek,druk na informacji,wiec jest pewnie uniwersalny i kupic znaczek 12 zl

o wielkie dzięki :happy:
mnie sędzina instruowała co mam zrobić po 3 tyg :tak: i że od tej chwili nie odpowiadam za jego długi :-)

i co potem mam z tym od razu do Mopr-u iść ? czy dopiero jak nowy wniosek będe składać o rodzinne ?

a powiedzcie mi jeszcze kiedy do komornika i jak i gdzie to się załatwia ?
i z czym ?:sorry:

reklama
Basiu anjlepij idz zglos to do razu do mopsu, napewno dolacza wyrok do twouch papierow.
a do komornika nie wiem dokaldnie kiedy, ja szlam od razu z wyrokiem. tylko ze ja mialam przyznane zabespieczenei na czas sprawy od wrzesnia,a u komorniak bylam w listopadzie bo kasy nei wplacal.

u wyrok dot alimentow dostalam bez skaldania wnisoku,a cod o ograniczenai praw, to dopiero po 3 tyg, i sama musilam taki wniosek napisac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry