reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej dziewczyny, za nami goraczkowa noc i dzis widzimy sie jednak z lekarzem:dry:

Olka jesli chodzi o lego to te duplo sa super, od 2-5 lat, Niko tez je ma i tez sie super bawi a w szafie schowane nastepne jako kolejny prezent urodzinowy:tak:
no i sa bardzo trwale takze zdecydowanie jestem za.

czesc hana, czechow, majus;-)

zmykam sprzatac bo sis przychodzi a ja wyskocze do sklepu

reklama
zestaw fajny ale jak dla mnie to troche za drogie bo z aliemntami dalej stoje w miejscu, i pewnie szybciej dostane zaliczke niz kase od szanowinego tatusia

Rozumiem - może pomyśl o domku drewnianym albo o samym wyposażeniu. Myśmy dostali domek drewniany i okazał się klapą (stoi w schowku) natomiast wyposażenie - drewniana łazienka, kuichnia, salon - jest totalnym hitem - to nie są aż tak drogie sprawy - zaraz pogrzebię i prześlę ci kilka linków.

hej dziewczyny, za nami goraczkowa noc i dzis widzimy sie jednak z lekarzem:dry:

Olka jesli chodzi o lego to te duplo sa super, od 2-5 lat, Niko tez je ma i tez sie super bawi a w szafie schowane nastepne jako kolejny prezent urodzinowy:tak:
no i sa bardzo trwale takze zdecydowanie jestem za.

czesc hana, czechow, majus;-)

zmykam sprzatac bo sis przychodzi a ja wyskocze do sklepu

My dostaliśmy sporo duplo - wymieniam jej zestawy - dostała od rodziny m. ogromne zoo, od nas domek i od dziadków średni zamek księżnkiczki - mała jest zachwycona - genialnie odnajduje się w takich rzeczach

Chorowałam na ten - Domek dla lalek z meblami Plan Toys

A tu masz wyposażenie - ten sklep jest dość drogi - zaraz wykombinuję tańszy

Mebelki dla lalek - Jadalnia Plan Toys

Mebelki dla lalek - Łazienka Plan Toys

Mebelki dla lalek - Sprzęty domowe Plan Toys

To mamy - nie polecam - kiepska jakość - non stop się rozpada - i tylko ładnie wyglada

Zabawki dla dzieci - Leomark

Nie mogę znaleźć firmy polskiej która produkuje drewniane zabawki - dobre jakościowo i tanie - poszukam w domu - stoiska można znaleźć w centrach handlowych.

moze uda mi sie cos fajnego wyszukac, wiecozrem posiedzena na allegro, ales adze ze mama tez cos fajnego znajdzie.

dobra dizewczyny uciekam bo musze ogarnac mieszkanko i ide na kawke do kolezanki, i odebrac kartki urodzinowe.

milego dnia:)

Martucha duzo zdrowka dla malego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry